• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel a programot ismerem, csak időpontot kértem és kaptam is még aznapra.
  • Megközelítés:

    Sajnos nincs olyan opció, hogy ingyenes, de nehéz parkolás. Pedig ez az igazság. A gps-t nem tudom, mivel utcanév alapján fejből is odataláltam. Buszmegálló kb 50 m.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, a lakás is ennek megfelelő állapotú. Illetve kicsit jobb, mert igényesen költöttek rá és a célhoz igazították a berendezést. Franciaágy persze nincs, legalábbis én nem láttam, de a masszázs ággyal minden rendben. Fürdő szép, tiszta, türcsi nagy és puha, tusfürdő van többféle és nem csak az a rohadt baba. Attól már kíván a t@köm. Szóval ez is rendben van.
  • Lány külseje:

    Hát mit mondjak? Pestiesen szólva majdnem lepetéztem az ajtóban. Magassarkú cipőben iszonyú jó lábai vannak. Mondjuk anélkül is, de az még jobban kiemeli. A cicik nem gyáriak, de a jobb fajtából valók, erről később volt alkalmam megbizonyosodni. Arca nekem nem jön be, ezért csak 8-as, de nincs vele semmi baj. Helyes, kedves és persze döglesztő lány.
  • Erotikus masszázs:

    (jelölnék én többet is, de nem lehet) Megbeszéltük, hogy nincs mit megbeszélni, irány a fürdő. Visszaérve segítettem megszabadulni a felesleges textiltől, majd kis ölelkezős ismerkedés. Itt találkoztam közelebbről is a remekbe szabott cicikkel. Mondhatom igen kellemes érzés velük foglalkozni. És persze hálás is, mert neki is tetszik. Miután kicsit összebarátkoztunk felfeküdtem (nem volt egyszerű) a masszázs ágyra. Ő még szépen, akkurátusan végig masszirozott talptól nyakig. Alaposan, kellő erővel és talán szakszerűen is. Közben amikor csak lehetett én is igyekeztem a vérkeringését megfelelő szinten tartani. Fordulás után ismét ismerkedtünk, majd kezelésbe vette a velem egykorút. Kértem, ne siessünk. Hát olyan finoman, lassan, egyre többet nyújtva látott hozzám, hogy nem győztem levegő után kapkodni. Közben én is igyekeztem az ő vágyát is emelni, sikerrel, mert az utolsó ruhadarab is bekerültek a lány az ágyra került. Rajtam volt a sor, megtettem amit lehetett. Elvileg siker koronázta tettemet.
  • Levezetés:

    Majd vissza engedtem őt a vezérlő rúdhoz, amit szépen lassan kicsavart. Nehéz DT közeli technikával. Utódok a szép kis szájacskában landoltak, majd kb fél perc múlva engedte csak ki a szájából. Azt hittem le is nyelte, de nem. Szilvia jött segítségére. Még hagyott lenyugodni és annyira finoman simogatott, hogy szóltam, hagyja abba, mert elalszom. Kaptam még egy vizet, tusolás, ajándék és tipli.
  • Elszámolás:

    A környéken szokásos ajándék. Kiváló értékarány. Még megyek.
  • Összkép:

    Csak azért 8, mert a nősüléssel nem viccelünk. :-) Amúgy 9,5.
Happy Massage