• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Kedves Orloff! A legfontosabb emberek közé sorollak az életedben annyira szépen és részletesen leírtad a beszámolót. Az őszinte dicséretednek mágikus hatalma van, olyan szépen leírtad,h. Nincs is mit hozzáfűznöm, talán csak annyit hogy a natúr franciát azt tényleg elírtam, a hajnali telefonhívásod meg azért lepet meg, mert azt hittem hogy reggel 7-8 körül fogsz meglátogatni, amikor a hangod hallatán már alig vártam hogy meglássam mosolyod, és este 7 óra legyen, hogy kárpótlásul egy jó kis rucilehúzós izgatószerrel lepjelek meg. Egy leírhatatlan, megfoghatatlan érzés amit adtál nekem a találkozáskor. KÖSZÖNÖM!!! Várom a legközelebbi találkozást! Várlak vissza! Amikor csak kedved, és lehetőséged engedi. Meseszép hetet, nyugodt ajándékok utáni szaladgálást, sok földi szépet és jót! :) Sok-sok pusszancsom! ;-)

  • Egyeztetés:

    Már régebben nézegettem a hirdetését és terveztem, hogy egyszer majd meglátogatom, de végül mégis eléggé spontán jött össze a dolog. Éjszaka kellős közepén néztem fel az oldalra, különösebb cél nélkül, de amikor megláttam véletlenül, hogy pont online van, hirtelen ötlettől vezérelve ráírtam, kérdezve, hogy következő (illetve már bőven aznap) koraeste tudna-e fogadni, majd amikor leesett, hogy ha online van, akkor jó eséllyel telefonközelben is, inkább megcsörgettem. Azonnal felvette, mint utólag mesélte, kicsit meglepődött a késő éjjeli telefonon, de simán, gyorsan egyeztettünk mindent ami lényeges és megbeszéltük, hogy este hétre nála leszek.
  • Megközelítés:

    Duna Pláza környéke, metrótól maximum 2-3 perc gyalog, a ház, ami panel, de a jobb fajtából, a cím ismeretében eltéveszthetetlen. Korán értem a környékre, így tettem pár kisebb kört, majd percre pontosan hétkor megcsörgettem a kapu elől. Mondta, hogy kell még neki pár perc, megcsörget, ha mehetek. Öt perc sem telt el, csipogott a telefon. Kapukód, liftezés fel, a lift melletti rácsnál várt és beengedett.
  • Helyszín:

    A lakás, a fürdő tiszta és rendes, de teljesen átlagos, a szoba viszont egy csoda. Félhomály, gyerták, dísztárgyak, hatalmas ágy, a szoba közepén pedig jókora forgó diszkós gömblámpa. Nagyon adja a hangulatot, egyszerre megnyugtató és erotikus, pont ami egy ilyen helyen kell.
  • Lány külseje:

    Én alapjában véve maximálisan a természetes mellek híve vagyok, de azért persze mindig motoszkált bennem a kiváncsiság, hogy milyen is lehet, ha valakinek szilikonmellekkel van dolga. Angi emiatt került nálam képbe eredetileg és a képei, valamint a számtalan pozitív beszámoló miatt dölt el, hogy majd alkalomadtán ő lesz az akit meglátogatok.Szerencsére nem kellett csalódnom, a valóság megfelel a képeknek, habár azért van rajtuk kis utómunka itt-ott. A mellek feszesek, persze nincs meg bennük a természetes puhaság, de kifejezetten szépek, közelsem olyan elfuserált munkák, mint a szilikoncicik közül oly sok. Egyébként vékony kis teremtés, a feneke pedig tíz pontos.
  • Action:

    Mikor megérkeztem, mondta, hogy szerencsém volt, hogy még az előző munkanapja végén kerestem, mert aznap délután hirtelen megrohamozta mindenki és teljesen betáblázták a napját. Ezzel tárgytalan lett az a kérdésem, hogy ha esetleg kicsúszunk az időből akkor tudunk-e hosszabbítani. :) Sietni persze nem kellett, csak az előre megbeszélt időt kellett tartani, így gyorsan elszaladtam fürdeni, ő pedig a kis extra kérésemnek megfelelően kezdett készülődni a közös óránkra.
    Merthogy az első körrel kapcsolatban nagyon konkrét elképzelésekkel érkeztem: sztiptíz, utána francia és ciciszex, majd arcra elmenős befejezés. Azt az adatlapról tudtam, hogy ezek közül az utóbbi extra, de az már csak a telefonban derült ki, hogy a natúr francia is az, így azt is kértem persze. Kényelembe helyeztem magam az egyik karosszékben, ő pedig hamarosan megjelent egy szexi, áttetsző, hálós ruhában, valamint egy csipetnyi  szoknyában és elkezdte a kis vetkőzős, néha ölbecsüccsenős műsorát. Látszott, hogy nem egy profi táncos, de a látvány kárpótolt mindenért és hangulatba is hozott, ahogy apránként lekerültek róla a ruhadarabok, miközben kézzel bejártam az egész testét.
    Mikor az utolsó ruhadarab is lekerült, kis simogatós felvezetés után kezdett franciázni, nagyon kellemesen, érzékien, néha pedig a ciciket vetette be. Egy idő után áttelepültünk az ágyra, ahol hátára feküdt én pedig belemerültem a ciciszex gyönyöreibe, néha váltva egy kis franciára, mja dvégül, amikor már nem bírtam tovább, kicsusszantam a cicik közül és az arcán lett végem. Vagyis pontosan úgy ment minden ahogy előre kiagyaltam, maximálisan jó partner volt a tervek végrehajtásában.
    Tisztálkodás, kis pihenés és beszélgetés, majd a folytatással kapcsolatban megkérdezte, hogy megpróbálkozzunk-e a második menettel, amire nagyjából húsz percünk lett volna, vagy inkább kérek egy masszázst. Eléggé hangulatban voltam, így mondtam, hogy az előbbi, amire kézbe is vette a dolgokat szó szerint és kölcsönös kézimunkával hoztuk egymást menetkész állapotba a második körre. Kértem a gumit és először egy kis lovaglással kezdtük, háttel felém csusszant rám, így gyönyörködhettem az észvesztően formás popsiban, utána kis doggystyle, majd oldalról folytattuk, végül pedig hasra fektettem és úgy gyűrtem hátulról, a melleivel a kezeimben és így is lett végem. Igazi gyors menet volt a  jobb fajtából. Mosdás, majd indultam is, szinte percre pontosan egy órával érkezés után kilépve a kapun.
  • Elszámolás:

    Maga az ár  átlagos, teljesen rendben van, de az meglepetés volt amikor a telefonban kiderült, hogy oldalon kiírtakkal ellentétben a natúrfrancia extra. Mivel ebben már benne volt az arcraélvezés extra is, amit amúgy is kértem, többe nem került, de azért jobb így készülni. De  egyébként még ezzel együtt is rendben van az ár.
  • Összkép:

    Angi kedves, szinte folyamatosan nevetgélős kishölgy, jó, vendégcentrikus hozzáállással. A lakásból a hálót elfogadnám otthonra is, a környék rendben van, amit beterveztem nála, azt maximálisan sikerült teljesíteni. Nagyon örülök, hogy előző este felésodort az oldalon a véletlen és összejött ez a kis találka, jó eséllyel látjuk majd még egymást.
Happy Massage