• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Kedves Herr Lee:-)
    Köszönöm,hogy megosztottad az élményeidet,örülök,ha örömet okozhattam Neked,máskor is várlak nagy szeretettel:-)
    puszillak

  • Egyeztetés:

    Korábban már láttam itt, beszéltem vele, de mivel aznapra már nem volt hely és elmondta, hogy általában érdemes előző nap bejelentkezni, jegyeztem az infót. Kicsit később, eltűnt és már kezdtem azt hinni, hogy valaki jóról maradtam le, amikor ismét megjelent, habár immár a XIV. kerületben. Csütörtökön péntek ebédidőre egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Azért nem 10 pont, mert nekem pont a város másik oldala lenne a kényelmes. Amikor visszaköltözik az egyetemhez, ez is pipálva leszen. Kocsival mentem és félve, hogy közelebb nehezebb lesz parkolni, kicsit távolabb álltam meg és gyalog menten a célig. Ott aztán láttam, hogy 1-es villamos is működhetett volna, meg volt ingyenes parkolóhely rogyásig. Kéró elől felhívtam, bejutási adataokat megkaptam, és máris caplattam az emeletre.
  • Helyszín:

    Csak átmeneti a kecó ezért nem érdemes sokat írni róla. Minden rendben van, ami Ebi-t minősíti méghozzá nagyon pozitívan.
  • Lány külseje:

    A képek kellően dokumentálják azt a vizuális élményt, amire számíthat a páciens, de a vonzerőt is visszaadó fényképeket még nem találták fel, így az élő találkozás messze meghaladja azt, amire az MT józan ésszel számíthat.
  • Action:

    Egy ideje elhatároztam, hogy nagyon szigorú leszek és ha kell, akkor alacsony pontokat is adok. Így Ebi azért kap 9-t, mert nem kerülgetett az ájulás. Egyébként pazar. Régi énem biztos 11-t adott volna.
    Kellemesen felöltözve, magassarkúban majdnem velem egymagas, ami kellemes meglepetés. Kis csevej után én fürdök, míg ő átöltözik. Ejha! Míg kényelembe helyezem magam, ő felfrissíti magát, majd egymásnak rontunk. Volt ott minden ami szem, száj, kéz és farok ingere. Kiemelném az alábbiakat:
    nagyon jól csókol, húsos, játékos nyelvét nagyon jól használja, tuti dobogós
    hihetetlen jó a franciája-golyók, makk, nyál, cuppogás, káprázatos
    punciját nyelvelésbe véve, gyorsan megtaláltam a lényeget, vonaglott és nyögött, de legnagyobb fordulatszámú nyelvcsapásaim ellenére -szerintem- nem sikerült a csúcsig repítenem
    Ahogy megbeszéltük, jó hosszan elhúztuk és a végén betáraztam ez esőkabátot.
  • Elszámolás:

    Csak az akció előtt egyeztettünk a mutatvány ellenértékéről, de csak teljesítés után kellett csengetni. Baráti.
  • Összkép:

    Valóban, egy egyéves edzőtáborozást több, mint elviselnék vele.
    Eszméletlen jó érték arány. De ez mind semmi. Az élmény kihagyhatatlan!
Happy Massage