• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ő vette fel a telefeont, kedves hangon tájékoztatott, azonnal egyeztettünk, ráért , és már mentem is.. mikor letettem a telefont már éreztem, hogy minden rendben lesz.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, fizetős a parkoló, de ha valaki áldoz egy jó órára, azt a néhány száz forintot ne sajnálja.
  • Helyszín:

    Rendkívül diszkrét megközelítés sehol egy kíváncsi szem nem lehet találkozni senkivel, szép polgári épület.
    A lakás minden ígényt kielégítő a képen látható stílusú, nagy és tágas lakás.
  • Lány külseje:

    igazán csinos és szép kedves rendkívül nőies alakú és kisugárzású nő. kedves és közvetlen rögtön duszival fogadott, ami nagyon jól esett. jó alakja van és gyönyörű természetes mellei.
  • Erotikus masszázs:

    A megérkezés során megmutatta a lakást a fürdőt, kedvesen itallal kínált, és megbeszéltünk mindent.
    Tus után a padra kínált hellyel mindezt rendkívül természetes kedvesen, és kezdődött a massz, ami már az elején erotikus töltéssel volt fűszerezve.
    Nagyon szép látvány volt, és a kezei... a kezei művésziek voltak. Háton fekve kaptam egy rendkívül erotikus, bensőséges csúszkás kényeztetést, ezek után fordultam a hátamra. Nagyon nehéz leírni mindazt amit egy férfi álmaiban kíván magának. egy gyönyörű nő kedvesen mosolyogva fürkészi hogy mi a jó neked, és minden  kívánságod teljesíti. A keze varázslatos, ezek után azt kell mondanom, mindene az.
    Ez után kézzelmarkolászta és mellével simogatta az ezredest, és a mellbimbómat úgy nyalta, hogy azt hittem a mennyezetbe lövök.
    Valahogy úgy ült rám hogy olyan érzésem volt, mintha bent lennék, de mégis sejtettem, hogy ez nem így van, ami még ördögibbé tette az egészet. Arra is volt figyelme, hogy megkért, szóljak , ha már túl jó, mert nem szeretné ha túl korán eljutnék a csúcsra, éreztem vannak még tervei arra,hogyan fokozza tovább azt amire azt hittem nincs tovább.
    Megkérdeztem, hogy a fotelben helyet foglalhatok-e, 
    -természetesen-
    volt  a válasz és már le is ültetett, hozta  a térde alá a kis hímzett selyem párnácskáját, és ami ez után volt az igazán miden férfi álma.
    Egy csodálatos szép, kedves odaadó nő térdel előtted a fotelben, és nagyon lassan, és rafinált kedvesseéggel nyalja  a farkad,és rád mosolyog. és lassan, és lassan, úgy hogy most is beleborzongok mikor ezt leírom, különböző tecnikákat váltogat, és téged figyel vajon mi esik jól, és egyre közelebb jutok a csúcshoz, ekkor gyönyörű mellei közé veszi a farkam és úgy izgat, hogy belebizseregtek a lábaim is annyira jó volt, érezte ő is,
    -élvezz egy jót..- mondta, és valóban úgy lett.
    Teljes tér  időzónaugrás, nem is tudtam, hol vagyok, elképesztő amit Andika produkál. 
     
    Még mindig hatása alatt vagyok.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint,  hihetetlen jó érték arány. mások ennyit kérnek egy kis nyiszi-nyasziért...
  • Összkép:

    rendkívül kellemes érzéssel távoztam,  még a másnapom is bearanyozódott.  KÖSZÖNÖM Andi, ha tehetem  máskor is megkereslek az biztos.
Happy Massage