• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága varázsfuvola!

    Örültem, hogy ismét találkozhattunk. A szokatlan kérésedet remélem jól teljesítettem és élveztem is, bár ez a fajta masszázs kicsit más, mint az eddigi de nagyon jó volt és kihívás volt számomra.

    A mazsola függőségemet is enyhítetted - vajon honnan tudhattad :) -.

    Reményeim még vannak, hogy fogunk találkozni és már rutinosabb leszek ebben a masszázsfajtában is :).

    Amit kaptam Tőled az fenséges volt beleértve a diákcsemegét és amit adtam az is jó volt számunkra.

    Puszillak Drága Varázsfuvola


    Alexa baba

     

  • Egyeztetés:

    kora délelőtt kerestem, és azonnal talált 1 közeli időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt. csak szenilitásom miatt sikerült mégis késnem :(
  • Megközelítés:

    már rutinos bányalóként találtam meg a szokásos parkolót,  kb 30 m-re a bejárattól. szerencsére lift is volt, meg hőség is, sajnos.
  • Helyszín:

    a szokásos kedvességgel és tisztán és tisztaságban fogadott. a fürdőben is rend, és tusfürdőhegyek és megfelelő türcsi.
  • Lány külseje:

    Alexa 1 gyönyörű Lány, tetőtől talpig, minden porcikájában gusztusos:). fenséges termetével már az ajtóban lenyűgöz,  és ahogy fogy Róla a ruhanemű, s lehull testéről az a lepel, az mindig esztétikai élmény nekem.  a legszebb lábujjakról nem is beszélve, amit valaha láttam :D
  • Erotikus masszázs:

    gondoltam, megkérem Alexát, masszírozzon álomszép lábaival, és ne feledkezzen meg az arcmasszázsról sem.  Neki szokatlan kérésemet, nagy lelkesedéssel és odaadással végezte, ha kissé gyakorlatlanul is eleinte.  idővel viszont jelentősen javult érintése, és stílusa.  éltem a kf lehetőségével, és ezúttal is szájon csókolt finom ajkaival. csak remélhetem, hogy igyekezetemmel sikerült megfelelőképpen kedvében járnom.  a végén egy finom és ízletes franciás levezetést kaptam. 
  • Elszámolás:

    szemlátomást örült a a rózsájának, és miközben elrágcsálta ajándék diákcsemegéjét (figyelem: Alexa mazsola-függő!:)), abbamaradt gyomra korgása is.  az idővel pedig nagyon nagyvonalúan bánt a javamra. 1 született GentleLady.
     
  • Összkép:

    Admin súlyos fenyegetése miatt most nem ad6tam 9-est, amire emlékeim szerint méltán értékelném a pörformanszt, ám a tetteim érthetően beszélnek majd helyettem, hamarosan visszatérek Alexához.  Vele ezúttal is sokat,  sokféléről beszélgettünk.
  • Webi megjegyzése:

    Ha az a súlyos fenyegetés, hogy kritikusabb pontozást várunk akkor jól megfenyegettünk. Mi mindössze megígértük, ha mindenki 10 pontos akkor kitüntetünk a munkásságodért, és dicsőségfalra érdemesnek találunk, hogy ezzel is elismerjük nagyszerűséged. Ezen elismerésben ezennel részesítünk is! Köszönjük a munkásságod! :)

Happy Massage