• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága vándor8!Köszönöm szépen, hogy ismét eltölthettünk egy kis időt együtt. Nagyon ügyes voltál "odalent" amit meg is háláltam számodra. Külön pirospontot érdemelsz, hogy szóltál mikor véletlenül nem arra a villamosra szálltál amire kellett volna, néha megesik az ilyen az emberrel :) Mindent összevetve ismételten jól éreztem magam és remélem, hogy fogunk még találkozni kettesben.Várlak vissza sok szeretettel.Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Sokszor hívtam már és eddig, ha jól emlékszem, mindig felvette, de biztos vagyok benne, hogy készségesen visszacsörög, ha kell.
  • Megközelítés:

    A busz és a villamos a közelben tesz le. Én villamossal mentem, a 47es helyett a 49esre sikerült felszállnom, így elkéstem egy jó 20 percet, de nem volt harag szerencsére!:)
  • Helyszín:

    Mindkettejüknek van saját szobája, masszázsággyal, rendes ággyal, ventillátorral, édességekkel. A füri kicsi, de elfértünk benne ketten is, a tüsfördő választék nagy, és az új kedvencem a zuhanyrózsa!:P
  • Lány külseje:

    A hölgy jó magas, pár centivel még nálam is magasabb. Ez engem egyáltalán nem zavart. Az arca kedves, szép, a cicijei pont jó méretűek, a feneke remek.
  • Erotikus masszázs:

    A program a kívánságlistám szerint alakult. Utcai ruhában fogadott, egy kis beszélgetés után szép lassan kicsomagoltuk egymás testét a ruhákból. Már ott elkezdte a simizést. Irány a fürdő, ahol alaposan átmostunk egymást, a rózsával szépen elkentük, amit kellett és elkezdtük a játszadozást. Ezután megmasszírozott és jól bekent olajjal, mindez a masszázságyon történt. Áttértünk egy idő után az ágyra, ahol jó alaposan bekentünk egymást, majd először a cicijeivel, végül a puncijával csúszkált rajtam. Nagyon felhúzott, többször közel tolta magamhoz a punciját, majd az utolsó pillanatban elhúzta. Végül engedett és 69es pózban kezdtem el nyalni, valamint ujjazni. Eközben ő csak verte nekem és lehetett hallani, ahogy élvezi a tevékenységemet. Nem kellett sokáig várni, elrepítettem a csúcsra, amelynek mennydörgéseit a lábai között élvezhettem ki. Megdicsért, majd elkezdett most már komolyabban foglalkozni a micsodámmal. Nagyon jól franciáz, mélytorok, zacsinyaló, köpések, minden ami kell. A kezemet odahúzta a puncijához, jelezvén, hogy én is kényeztesssem még egy kicsit. A befejezésemhez sok kezezés kellett, de a vége már az ajkai között landolt. Szilviába ürít, a spermámat finomnak, édesnek tartja.
    A mérkőzésnek vége lett, a végeredmény 1-1!:)
  • Elszámolás:

    Piaci átlag, van pár extra, amelyek közül érdemes ezt-azt kihasználni.
  • Összkép:

    A múltkor sajnos nem sikerült elmenni az action során, így volt mit bepótolni. Nagyon jókat beszélgettünk közben, csak úgy repült az idő, sok mindent megtudtunk a másikról. Tiszta barátnő feeling és annyira nem nézni az időt, hogy majdnem a dupláját töltöttem ott az előre eltervezett időnek! Köszönöm Alexa!
Happy Massage