• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Kedves Szelídmotoros! Először is levelem azzal kezdeném hogy Nagyon Köszönöm a beszámolódat! Jó a megfigyelő képességed, jól látod az összefüggéseket. A nap fénye most arcomon megcsillanni látszik. Csodás Vagy! 

    Ha veled vagyok tudok a semmin nevetni, ami jó veled mikor örülsz. :) Azt mondom: nagyon sok férfi visítva menekülne szégyenében a társaságából, ha megtudná milyen jól tartod magad, ránézésre, emberségre, humorérzékre, empátiára, gondolkodásra, megjelenésre, férfias kiállásra, megszólalásra, kommunikációs készségre, mindenre nézve. Ezért is szeretek melléd ülni, meggyógyítani. :) Élvezem mikor elviselsz, mert tudsz sokat adni nagyon magadból miközben megölelsz, belém esel :) Ekkor, újra és újra rájövök arra hogy az élet szép, ha úgy döntesz hogy magadhoz hívsz esténként amikor rámérsz. Már nagyon, nagyon vártam azt a napot hogy újra lássam a szép szemed! Szívesen töltöm az időt veled! Igazi jó fej vendéglátós pasi vagy, örülök hogy ismerhetlek… Engedd meg, hogy előre is Boldog Születésnapot kívánjak Neked!

    Szeretet teljes pusszantásom, óvó energiával feltöltő ölelésem most csak a tied. ;-)

  • Egyeztetés:

    Gyorsan felvette, megismertem a szokásos, vigyorgós, bohókás hangot. :) Gyorsan meg is beszéltük a találkát. Bő fél óra múlva már nálam is volt. Kedd éjjel járt nálam.
  • Megközelítés:

    Mivel megint Ő látogatott meg, ezért csak a saját kéglim nevében tudok ismételten nyilatkozni. Aki először jár erre, pláne autóval, kicsit nehéz elsőre megtalálni a laikusoknak, de Angi már rutinra tett szert. :)
  • Helyszín:

    A saját otthonomról nem nyilatkoznék tisztelt MT-k, annyit elárulhatok, hogy tökéletesen megfelel az én, agglegény életemnek. :)
  • Lány külseje:

    Szerintem, már elég sokat említették az alakját. A képek magukért beszélnek, de előben mégis jobb. :) Barna, selymes bőr, tökéletes alak. A nyárnak megfelelő, trendi ruciban érkezett. Egy fehér popsinaciban, piros, pánt nélküli felsőben, ami kiemeli a melleit.
  • Action:

    Mindig valahogy más az együttlétünk. Most pl. nagyon sokat beszélgettünk, korábban sem kellett noszogatni a szavak terén, de most különösen. :) Üdítővel kínáltam, nasival, és pezsgőzés lett belőle. :) Le tusolt, érkezte előtt, én már megettem. A kanapén vártam, amikor bejött, mellém ült, és rávezettem a lényegre. :) Elém térdelt, és elkezdett kényeztetni, utána alig bírtam magammal, VV fel és..., a többit sejtitek. :) Több pózt is kipróbáltunk, újakat is. Nagy beszélgetés, a második menet, épphogy belefért, de összehoztuk. :)
     
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a szokásos csomag, egy, nagy rugalmassággal. :) Még egyszer köszönöm! De ez annak is köszönhető gondolom, hogy már ismerjük egymást valamennyire.
  • Összkép:

    A szokásos bohókás stílusában érkezett, nevetgélve, ellazulva. Nagyon jókat beszélgetünk, most annyit, hogy majdnem lemaradtam a lényegről, amiért jött. :) Néha úgy érzem, kevés vele az egy óra. Na, majd egyszer hosszabb találkára benevezek, ha úgy alakul. :)
Happy Massage