• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm szépen drága amiket írtál.

    A kilépőért elnézést kérek.

    Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Második csengetésre felvette, gyorsan kiderült, hogy rá is ér, még egyeztettük a címet, valamint, hogy mi mennyi és megbeszéltük, hogy szűk egy óra múlva nála leszek.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyen megtalálható épület a Lehel téri metró közvetlen közelében, de a WestEnd hátsó kijáratától is mindössze pár perc. Átlagos lépcsőház, a lakásajtó a lifttől nem messze.
  • Helyszín:

    A környékre jellemző tipikus, tiszta, rendes lakás, ahol ketten fogadnak vendégeket. A szoba viszonylag kicsi, kényelmes ággyal, mellette az egyik oldalon hatalmas tükörrel. Első ránézésre nincs benne semmi különleges, de mire visszaértem a fürdésből, pár színváltós lámpával és félhomállyal kifejezetten hangulatos kis szerelmi fészekké lett alakítva. A fürdőben csak zuhanykabin, a kilépőt szerintem előttem valaki eláztathatta, mert tocsogott a vízben az egész, de ezt leszámítva itt is oké minden.
  • Lány külseje:

    Nem rosszak a képei sem, azokon is látszik, hogy csinos és jó alakja van, de élőben minden szempontból még sokkal jobban bejött. Alacsony, kis törékeny alkattal, egészen tökéletes alakkal (semmi felesleg nincs rajta sehol, de nem is csontos) és hibátlan, formás mellekkel. Így, hogy láttam élőben, azt mondom, hogy simán az egyik legszebb lány az oldalon, de persze ez egy nagyon szubjektív vélemény.
  • Action:

    Mikor visszatért ő is a gyors fürdésből elkezdtünk beszélgetni mindenféle nyári témákról (hőség, medencék, külváros és belváros előnyei-hátrányai), ami megalapozott egy kellemesen baráti hangulatot, viszont kicsit elterelte a figyelmem, így egy picit nehezen hangolódtam, mikor elkezdett franciázni. De kitartó volt, jó és érdekes technikával (a nyelve szinte követhetetlen sebességgel járt), mikor már hangulatba jöttem, akkor pár mélytorok közeli megmozdulással. Egyébként is eléggé túl voltam fűtve, így nem tartott sokáig, mire kivégzett.
    Kiszaladt arcot mosni, majd megint elbeszélgettünk, de egy idő után   elkezdett simogatni, izgatni és kértem, hogy egy ideig maradjon is a kézimunkánál, amit tudom, hogy a többség nem szeret, én ellenben igen, feltéve persze, ha valaki jól csinálja, ő pedig nagyon jól csinálta. Egy időre hátradöltem és élveztem minden mozdulatát, majd amikor megint stabilan harcképes voltam, kértem a gumit. Először ő volt felül és nagyon jól mozgott, ezután jött egy kis misszionárius póz, majd végül hátulról folytattuk. A jól elhelyezett tükörnek köszönhetően akció közben is volt bőven lehetőség megcsodálni a hibátlan alakját és így, hátulról is lett végem másodszor.
    Kicsit kifújtuk magunkat, majd célbavettem volna a fürdőt, de kint éppen csúcsforgalom volt, így kicsit várni kellett. Nem volt zavaró a dolog, sőt, inkább szórakoztató volt, mert addig is dumáltunk és elmesélte, hogy milyen titkos kódrendszerrel tudatják egymással ilyen esetekben, hogy mikor szabad a fürdő. Mikor szabad lett a pálya, letusoltam, tocsogtam még egyet a zuhany előtti kilépőn, majd még egy is beszélgetés után elindultam.
  • Elszámolás:

    Telefonhoz képest nem volt változás, nagyon korrekt. Extrában csak a popsi van, ami most nem is volt tervben. De majd talán legközelebb.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, az izlésemnek maximálisan megfelelő lány. Kiválóan el lehet vele beszélgetni, csak rám figyelt míg ott voltam és habár a barátnős érzés azért nem volt, meg, de ebben én is ludas vagyok nagyon, mert ilyen jellegű kalandozásoknál nem vagyok híve a kölcsönös kényeztetésnek, így sok segítséget nem nyújtok a ráhanglódáshoz. De nagyon jól éreztem magam, szerintem még visszatérek hozzá máskor is.
Happy Massage