• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm szépen drága a beszit, nagyon jól esik hogy írtál és amiket irtál.

    Mindíg örömmel láttalak és remélem foglak is.

    Csókollak

     

  • Egyeztetés:

    Nem tudom bejelölni, hogy telefonban milyen, de biztos kedves és elmond mindent. Én szokásosan az oldalon keresztül egyeztettem Vele, kérdeztem, hogy mikor mehetek, írta az időpontot és már mehettem is.
  • Megközelítés:

    Westend közelében van, ott szoktam parkolni, de az utcán is lehet, csak az még többe kerül. Mondjuk, aki lányokhoz jár, ne sajnálja már azt a párszáz forintot a parkolásra. Aki mégis, annak ott a Metró, nagyjából a kapuban áll meg. A házszámot egyszerű megtalálni, a ház elől hívtam és azonnal bebocsátást nyertem.
  • Helyszín:

    Megérkezésem után egy kis szobába tértünk, ahol az oldalfalon tükör van és megfelelő világítás is van. Nem sötét, épp elég, nem olvasni megy Timihez az ember. Kicsit meleg lett a végén, de van légkondi, akinek ez a problémája, van rá megoldás. Fördőben zuhany, nem kell összehúzni magát az embernek, ketten is könnyedén elfértünk.
     
  • Lány külseje:

    Timi egy vékonyka, alacsony lány, pont olyan testalkattal, amit leginkább szeretek. Igazából nem is tudom, hogy mit írjak ide többet, teljes mértékben olyan, mint a fotóin, csak ehhez még hozzájön a kedvessége.
  • Action:

    Elég sokat jártam már Nála és a legutóbbi találkozásunkor derült ki, hogy a franciában fejlődött a legtöbbet. De ne szaladjunk ennyire.
    Megérkezésem után elmentünk együtt zuhanyozni egyet. Visszatérve kaptam egy pohár vizet, majd az ágyra tértünk. El kezdtük simogatni, csókolgatni egymást, majd kértem, hogy feküdjön hagyatt. Puncikáját kezdtem kényeztetni, aminek érezhető jelei voltak, hogy élvezi, de a csúcsra sajnos nem sikerült eljutattnom. Később fordultunk és elkezdett franciázni. Máskor is próbálkozott a mélytorokkal, de most úgy láttam, hogy egészen beleélte magát és úgy vettem észre Rajta, hogy Őt is szórakoztatja ez, én meg nem vagyok semmi jónak elrontója. Nagyon jól esett, majd gunit húztunk és Ő kezdett lovagolni. Jó érzés, mikor Ő van felül, nagyon jól csinálja, aztán fordultunk, majd természetesen jött a kérésem, hogy mehet-e popsiba. Timinél ez vétek lenne kihagynom. Nem is sokáig bírtam és így lett végem. Utána volt még bőven időm, de már csak beszélgettünk erről-arról, gyorsan elrepült az idő, majd búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Másfél órát voltam Vele, benne volt minden, amire nekem szükségem van, teljes mértékben elfogadható az ajándék nagysága. A popsin kívül minden az alapban van, tehát sokat nem kell számolgatni.
  • Összkép:

    Timivel mindig egy élmény, néha-néha mindig visszatérek Hozzá, főleg olyankor, amikor teljesen biztosra akarok menni, hogy jól érezzem magamat, mert Benne még sosem csalódtam.
Happy Massage