• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves storyteller2!

    Köszönöm beszámolódat. Egy két dolgot hozzátennék ha nem lenne gond.

    Fürdő: nem kellett volna fognod egész végig a tusolót, mert van ott egy tartó ahova vissza lehet helyezni pancsi után :D

    Kolléganő: sajnos nem tehetjük meg, hogy amikor éppen valakinek van vendége akkor a másiknak ne legyen, sajnos még nem tudunk repülni így behallatszik a járásunk.

    Ventillátor: itt fúj mellettem :)

    Minden Vendégtől megkérdezem, hogy milyen masszázst szeretne. Ha azt választja "rád bízom magam" akkor én választok. :) Lehetséges, hogy akkor éppen egy lazítósra gondoltam mikor itt jártál nálam. De az előző beszámolókból kiindulva azt gondolom, hogy tudok erősen is masszírozni amit nem véletlenül írtak meg a kedves Vendégeim.

    Képek: az lehetett, hogy akkor a képeken ki vagyok sminkelve amikor te jöttél akkor nem voltam. Ilyen melegben elmosódna a smink ami nem szép.

    Továbbra is sok szeretettel várlak kis búvóhelyemen.

    Puszillak Alexa

  • Egyeztetés:

    Másdoszorra Alexa vette fel a telefont, és gyorsan, lényegre törően mondta el, hogy hol találom őt.Kellemes volt a hangja, amolyan hivalkodó, ami azt erősítette meg bennem, hogy jó választás lesz.
    Az lett.
    Az időpont egyeztetésben rugalmas volt, másnapra beszéltük meg a találkozót.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható cím, nem probléma.
    A parkolás könnyen megoldható, a tömegközlekedést bár nem vettem igénybe, de szerintem roppant egyszerű.
  • Helyszín:

    Panelház panel lakása, ilyen adottságokkal. Nekem ezzel amúgy nincs problémám de ebben a hőségben elkelne egy klíma vagy legalább egy ventillátor. A bejutás diszkrét, igaz munkaidőben mentem amikor amúgyis kicsi a forgalom.
    A lakás tiszta, a parketta nyikorgós, több szobában két hölgy dolgozik. Találkozó nincs mással, akit zavar hogy a cipőjét másik látogató cipője mellé teszi, az kérhet diszkrétebb entré-t.
    A fürdőszoba zuhanyzós, zuhanyfüggönnyel. Nekem hiányzott a zuhanyrózsa kitámasztásának lehetősége, ami épp le volt törve, ezért egyik kézzel mindig azt kell tartani.
    A törülközés normálisan bonyolítható.
    A másik kollegina járása néha-néha behallatszott, ami csak kicsit volt zavaró, amúgy pedig inkább izgató annak tudata, hogy vajon mi történne ha betévedne egy másik lány és csak úgy tenné a szépet a vendégnek :)
  • Lány külseje:

    A képek icipicit túlzóak, de tény, hogy Alexa nagyon jól néz ki, magasságából és alakjából eredően. Nekem tetszik, hogy laza, nem sokat fecseg felesleges dolgokról, ugyanakkor határozott és segít leküzdeni az első meglepetések okozta gátlásokat.
    Alexa magas teremtés, ez is vonzó, a cicik formásak és természetesek.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyozás után Alexa megmasszírozott, ami inkább simogatás volt mint rendes masszírozás. Csinálhatta volna erősebben, nem csak a lábaimon és a vállaimon, de ezt valszeg nekem kellett volna kérnem.
    Ennek ellenére jól esett a simogatás is, mert ez is segített lazulni és növelte a kiváncsi várakozásból eredő kellemes-jellegű feszültséget.
    A masszázs közben jót beszélgettünk általános dolgokról, ez egy kicsit lohasztó, viszont jó látni, hogy értelmes dolgokról is lehet beszélgetni.
    Az igazán izgató, farokállító beszélgetés nyilván az amikor arról cseverésztünk, hogy mit enged meg és mit nem, hogy mi lenne ha nem csak egyedül lennénk a szobában - olyan fantáziák amibe láthatóan szívesen ment bele és ez növelte a sóvárgást.
    Fordulás után egyből a lényegre tért, ami nem volt baj, de a kézi masszázsa sajnos itt is túl gyengédre sikeredett. Lehet, most is kérhettem volna kicsivel több erőt, de ezt majd meghagyom a következő alkalomra.
    A kézi levezetés kellemes volt, nem életem legjobbja, de asszem hogy amiért mentem azt megkaptam.
    Nem sűrgetett utána sem, sőt még egy kicsit kellette is magát, jót beszélgettünk az action végeztével is.
  • Elszámolás:

    Korrekt, korrekt elszámolás, semmi sűrgetés, aranyos fogadtatás.
     
  • Összkép:

    EGy kicsit furcsa ez az osztályzás.
    10-es: életem egyetlen és igaz szerelme. Nos hát ez alapvetően nem igaz
    9-es: elvenném feleségül. Nem, biztosan nem venném el, sztem ez egy buta kategória
    8: hazavinném egy évre. Hát egy évre biztosan nem, pár hónapra talán, de csakis amiatt ami célból elmentem hozzá. Ez pedig pont a 7es osztályzás.
    Ha nem ezeket hanem a valós összbenyomást kellene értékelni akkor inkább adnék 8-ast, ha nem hiényzott volna az erőteljesebb érintés, de ha az alajából indulnék ki akkor a 9-es is korrekt osztályzás lenne.
Happy Massage