• Brenda

  • Beküldte:
  • Brenda reagálása

    Kedves Pocok!
    Köszönöm hogy fáradtàl a beszámolòval!
    Összességèben megkaptad amiért jöttél,kedves vagyok,szép emléket hagyok benned,az elszàmolással nem volt gond,kellemes volt az együttlét.....akkor nem egészen értem a lepontozást!Vagy a pontozásra kellett volna több időt fordítanod,vagy az indoklásra kellett volna több időt fordítanod. Szàmomra visszataszítò ha valaki azért ad rossz pontszàmot mert valami nem tetszik neki de ő maga sem tudja mi az:-). Tovàbbi szép napot!
    Brenda

  • Egyeztetés:

    Az időpontegyeztetés könnyen és gyorsan ment. Idő előtt ott voltam, ezért pár percet az autóban kellett dekkolni.
  • Megközelítés:

    A cím egyszerűen megtalálható, a környéken sok az ingyenes parkolóhely. Közelben egy igen forgalmas csomópont metróval, villamossal, busz- és troli pályaudvarral. Ha jól tudom az utcában busz jár.
     
  • Helyszín:

    Panellakás, de szépen rendben tartva. A lépcsőházi bejutás egyszerű, majd a kapott útmutatás alapján könnyen meglett az ajtó is. Több szoba is van a kégliben (talán 3) mind erre a célra használva, azaz többen dolgoznak itt. A baszoba hangulatos, megfelelő méretű ágy. A kapott törülköző tiszta, a kádból a víz lassan távozik. A mosógép majdnem rámnyomta a végtermékét...
  • Lány külseje:

    A hölgy egyből felismerhető a képek alapján, én valahogy mégis kicsit jobbat vártam. Nem tudom mi zavart. Szexi ruhában fogadott, mely az együttlét alatt nem került le róla teljes egészében. Kedves, közvetlen, jókedélyű. Jót lehet vele beszélgetni, oldott hangulat volt a jellemző. 
  • Action:

    Az együttlét kellemes telt. Kaptam egy masszázst, melyet nem szakszerűen, de kifejezetten kellemes végzett. Masszázs után fordultam, itt sikerült a felsőtestéről leknyarítani a rucit, szép mellei vannak. Pár csókváltás után lefelé kalandozott, majd hosszasan elidőzött a főnöknél. A szájában lett végem. Kifeküdtem, így nem láttam hová tűntek a srácok...
    Kicsi kényeztetés jutott még, közben beszélgettünk. Fürdés, majd rohanás vissza melózni.
  • Elszámolás:

    Az elszámolással nem volt gond. A telefonban mondott  megfelelt az elkértnek.  Egy picivel az átlag felett volt,  és ezért átlag feletti szolgáltatást reméltem.
  • Összkép:

    Összességében véve megkaptam azt amiért mentem, mégis némi hiányérzet maradt bennem. Nem volt számomra minden tökéletes.  A hölgy kedvessége, közvetlensége, az oldott hangulat, a jó beszélgetés miatt is biztos emlékezetes marad az együttlét. Ezek ellenére visszatérni nem fogok.
Happy Massage