• ANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, mivel kedvet kaptam egy kellemes starthoz. Átbeszéltük a lehetőségeket, 25 perc múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Budán található a helyszín, én kocsival mentem, 80 méterre találtam könnyen ingyenes parkolóhelyet. A HÉV mentén kell menni Árpád híd előtt van az újabb építésű épület. GPS házhoz vitt
  • Helyszín:

    Igazából luxuskégli is lehetne. Liftel is megközelíthető. Masszázsra berendezett szobák, tükörrel, különböző szinekben. Bőrfotel, szobainas kellemes muzsika. Tiszta fürdő, puha törülközök.
  • Lány külseje:

    Már a képek is nagyon megfogtak. Ajtónyitás után elállt a lélegzetem. Évi egy számomra 10-es alkatú nő, egy kedves arccal párosítva. Pici tetoválás még belefér, a piercing pedig izgató, bár én nem eröltetném a páromnak.
  • Erotikus masszázs:

    Egy óra kevés lett volna ezért a 90 perces progit választottam. Még fürdés előtt adtam egy kis csókot, annyira megkívántam Évit. Törölközőbe bugyolálva visszaértem, ekkor levette szexi fekete ruháját, elővillantak a mesterien kozmetikázott cicik és egy francia bugyi maradt csak a biztonság kedvéért. Felfeküdtem az ágyra és simogatni kezdett, hogy felvezese a megnyugtatásom, hogy kényelmesn hasra fordulhassak majd. A falon van egy tükör, ott csodálhattam meg ahogy kézzel és ajakkal kényeztet, néha az ikrek közé vesz. Én jobban kedvelem a kevesebb, vagy kéz nélküli franciát, de itt ez nem zavart. Kicsit nehezen, de megadtam magam, ajkai közt, majd lenyugvást követően szilviában végeztem. Jöhetet a masszázs és kellemes beszélgetés. Krémmel finom mozdulatokkal a hátam kezdte maszírozni. Jöhetett utána a váll, derék. nem volt erős, pont olyan, hogy mosolyogjon közben az ember, hiszen egy roppant csinos hölgy kényeztetését élvezheti. Amikor lehetőségem volt, próbáltam simogatni, ritkán fog ki az ember ilyen kívánatos masszőrt. A lábaim és karjaim is átmaszírozta, közben átbeszéltük az ismerkedési lehetőségeket. Fináléban kaptam egy kis fej maszírozást. Az egészségedre mondásnál picit megijedtem, hogy végeztünk, hiszen lejárt a 90 perc, de egy mosoly mellett megjegyezte, hogy még van egy kényeztetés. Itt én is megkostolhattam, lekerült az a kis falatnyi textil is. No fingers, de nyelvvel lehetett kényeztetni, szerintem tetszett Neki, legalábbis picit elhittem.
  • Levezetés:

    AZ én második köröm a változatosság kedvéért a fotelban történt. Itt már oldottabb volt a kényeztetés, ügyes, mert nem ad ki mindent egyböl...:)) Sikerült a levezetés is, mehettem zuhanyozni, ahova elkisért és megmosta a hátam. Öltöztem, elszámolás, és csók
  • Elszámolás:

    Telefonban nem is kérdeztem, ismerem az ajándékot.
    Számomra nagyon megérte.
  • Összkép:

    Mindig van jobb, de most emelkedett a mérce. Dicsőségfal gyanús az irományom, de tényleg bomba jó nőnél voltam. Feleség még nincs, simán adok 9-est. Veszek majd bérletet...:)))
Happy Massage