• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken délelőtt kerestem, pár csörgés után felvette. Délre beszéltük meg a találkozót. A kapuból a kódért kellett újrahívni.
  • Megközelítés:

    Újpest egyik külső lakótelepe a víztoronynál. Autóval érdemes esetleg GPS-el menni, de parkolni könnyű és ingyenes. Villamos megy oda a Lehet térről vagy busz Újpest-központtól. Megálló 5 perc kényelmes séta.
  • Helyszín:

    A ház egy éppen felújítás alatt álló 10 emeletes panel. A lakás viszont abszolút jó, baszoba szép nagy, hangulatos. Ágy kényelmes és elég nagy, hangulatfény gyertyákkal. Fürdő kultúrált, van zuhanyfüggöny, kilépőszőnyeg és egy csomó tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Itt igazából több pozitívat is bejelölhettem volna. Vivi bugyiban és melltartóban fogadott. A képek alapján ugyanazt a bomba testet kaptam a valóságban is. Nekem arcra is tetszett, nagyon helyes, bájos lány. Alakra szintén bejött, cicik nekem tökéletesek és igaziak, egy kis bombázó. És mellé mosolygós, kedves, egyből megtaláltuk a közös hangot.
  • Action:

    Az elején rögtön vízzel kínált. Majd egymás után tusoltunk, visszatérte után elkezdtem végigpuszilgatni. Kértem, hogy vegye le a melltartót így a cicik is a szám és a kezem ügyébe kerültek. Majd a bugyi is lekerült én pedig a szép, illatos puncikát nyalogattam. Élvezte, a reakciói természetesek voltak. El szerintem nem ment, de azért jól esett neki. Majd ő következett és kaptam egy finom, nem túl gyors franciát. Néha csak a makkot izgatta a nyelvével, ami elé izgató volt, ügyesen csinálta. Majd gumit húzott és misszionáriusban kezdtünk az együttlétet. Később hátulról folytattuk majd egyre gyorsuló ütem mellett telelőttem a köpenyt. Hagyta, hogy kipihegjem magam, majd leszállt és leszedte a gumit. A végén újabb tus, öltözés közben kis dumcsi, jófej, közvetlen csajszi. Maj fél óra után sajnos el kellett búcsúznunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltük a részleteket, De nem kérte előre. Ennek ellenére amíg tusolt, én kikészítettem a díjat. De az a végéig ott is maradt a szekrényen.
  • Összkép:

    Picit tartottam a találkozástól az előző beszámolók miatt, de szerencsére kellemesen csalódtam. Én semmi negatívumot nem tapasztaltam. Lehet, hogy szimpatikus voltam neki (remélem), vagy csak jobban összehangolódtunk, de még szeretnék visszatérni hozzá.
Happy Massage