• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Este hivtam, masnapra akartam idopontot kérni, azonnal felvette, tudtunk idopontot egyeztetni, megbeszeltuk a reszleteket - korrekt  tajékoztataás, kellemes, baratsagos a hangja!
  • Megközelítés:

    Timi a Lehel tér szomszédsagában . Én a westendtől mentem, ugy laza 10 perc séta.
  • Helyszín:

    A Haz atlagos, a lakas a célnak megfele, rend tisztasag a fürdő elég tágas, nagy tüsfördő választék, a szoba kellemes hangulatú, nagy tükör az ágy mellett, szal minden adott egy kellemes ora eltöltéséhez :-))!
  • Lány külseje:

    Nehéz szavakba önteni, Én ugy fogalmznék nagyon noies, formas markolhato popsi, aranyos alkat, kemény feszes mellek, alló bimbókkal!
  • Action:

    közös fürdésel kezdtünk, mar a zuhany alatt simogattuk egymast, megmosdattam mindenhol sot a popsinal és a melleknél jobban elidőztem, nem tudtam velük betelni, aztan persze Ő viszonozta korábbi kedvességem es alaposan megmosta a dardám, ami már akkor harcra készen allt!
    Átmentünk a szobába, Én folytattam testének a felfedezését, végigpuszilgattam a a lábait, egyre közeledve a kívanatos punci felé, majd a pocijat és melleit puszilgattam, majd visszatérve a a laba közé, az egyik kezem a pocijara a masik keyzem a puncijara tettem es ütesem nyalni kezdtem, a jelek szerint jol fogadta ténykedesem, majd csereltünk, Ő vette birtokba az addigra harckészültségbe került szerszamom, finoman bő nyallal, közben többször a szemembe nézett, amiitől szinte megborzongtam, sőt a szmeüveget közben nem vette le - a latvany valahogy nagyon egyedi - ki kell probalni! sajna nem birtam magammal, es aranylag hamar nagyot durrantam :-((!
    Kis pihi utan, kölcsönösben folytattuk egymas kényeztetését, majd hagyomanyosaban, kezdtunk a szeretkezést, közben pusziultam az arcát, homlokát a  nyakát - Timi simogatta a hátam, a derekam, a mellkasom, majd meglovagolt, majd möge kerültem, de végül én álltam Ő elém térdelt, így lett  végem  - amit a fal melletti tükörböl néztem végig, huuuuuuuu.
    Jutott ido kis maszirozásra és beszeélgettünk is!
    Vettem 1 gyors fürdőt es távoztam.
     
  • Elszámolás:

    Miutan beinvitalt a szobába az ajandékot atadtam, annyi mint a telefonba megbeszélt, asztalra tette, ami ott volt végig!
  • Összkép:

    hmmmm, mit is irhatnék ide? En jól érztem magam az 1 óra alatt amit vele tölthettem! Amit kértem abban partner volt, lehet vele beszélgetni, aki szereti az aranyos lanyokat az ne hadja ki! 
Happy Massage