• Amira masszázs

  • Beküldte:
  • Amira masszázs reagálása

    Kedves orloff!Nagyon köszönöm a tartalmas beszámolódat.Öröm számomra,hogy elképzelésednek megfelelően alakult a kikapcsolódásod.Kívánok Neked még sok-sok örömöt, szenvedélyt és finom,érzéki érintést.Szeretettel ölellek:Amira

  • Egyeztetés:

    Hétköznap délután hívtam, két-három csörgés után felvette, kedves hangon válaszolt minden kérdésemre és szerencsém volt, mert egy óra múlva tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Móricz Zsigmond körtéről maximum öt perc gyalog, egy kis mellékutcában. Sok villamos megy arra, így BKV-val nagyon könnyen megközelíthető, de szerintem bent az utcában parkolni is lehet viszonylag könnyen. A kapukódot megkaptam előre, így a ház elöl újra telefonálni már nem kellett, csak felcsöngetni. Elmondja melyik emelet és merre és innentől sima ügy. Gangos lakás, de nincs vele gond, nincs sok lakás az emeletnek azon a részén és ahogy közeledek, már diszkréten nyílik is az ajtó.
  • Helyszín:

    Talán a leghangulatosabb hely ahol eddig jártam a kalandozásaim során. A szobában mindenhol gyertyák, mécsesek, karosszékek, szőnyegek, félhomály, füstölő. Nagyon passzol ahhoz a nyugalmas, relaxálós hangulathoz, élményhez, amire a hirdetése alapján számít az ember. A fürdő hagyományosabb, de tágas, tiszta, a zuhannyal kicsit elvacakoltam, de egyébkként teljesen rendben van az is. Az ágy nagy, kényelmes és bőven van rajta annyi párna amennyi kell.
  • Lány külseje:

    Az egész lénye eléggé visszaadja a mindent átható, kicsit ezoterikus szerű hangulatot, ami a lakást is uralja. Arcra (ami ugye a hirdetésből nem derült ki) nem az esetem, de baj sincs vele, az alakja pedig nagyon rendben van. Husibb, de mindenhol feszes, a hatalmas, természetes mellek pedig egyenesen csodálatosak.
  • Erotikus masszázs:

    Azért kötöttem ki nála (az alakján kívűl), mert már korábban nagyon felkeltette a kiváncsíságom a hirdetésben és a többi beszámolóban emlegetett érintésterápia és mivel eléggé keményen hajtós időszakban voltam, úgy éreztem valami ilyesmire lenne szükségem. Az elején viszonylag hosszan beszélgettünk, az ő kezdeményezésére tisztáztunk mindent, hogy a masszázs alatt csak arra tudjunk koncentrálni ami történik. Megbeszéltük, hogy én mit szeretnék és azt is, hogy ő mit tud kinálni, hogy mi a lényege annak a taoista masszázsnak amit ő csinál, hogy nála a test és a lélek is egyaránt fontos.
    Elmentem fürdeni, kifejezetten szép fűzőben, harisnyatartóban és falatnyi kis bugyiban várt, majd hátamra fektetett és az arcnál kezdte a masszázst. Ami persze szokatlan, de itt is kijött az ami végig, hogy itt tényleg nem maszírozásról van szó, abban az értelemben, hogy nem az izmokat akarta elegyengetni, átdolgozni, hanem relaxáló, érzéki érintések, simítások sorozatáról, ahol a teljes nyugalom és feloldódás a cél. És persze az egymásra hangolódás és a partner felizgatása. Az elején is mondta, hogy itt a szexuális energiák folyamatos felhalmozása a cél és tényleg, a finom masszázzsal újra és újra izgalomba hozott, majd hagyott lenyugodni, pedig igazából a legvégéig szinte hozzám sem ért a lényegi helyeken.
    Az arc után a karok jöttek, majd haladt lefelé, óvatosan éppen hogy csak kikerülve az akkor éppen ágaskodó főszereplőt, majd fordulás, nyugtató talpmasszás, lábak, fenék, itt megint finom kis hergelés, de itt már kicsit benyúlt alám simogatni, majd hát, vállak. A melleit még az elején kiszabadította a fűzőből és azokat is aktívan bevetette a simogatásoknál, odabújásoknál, de volt, hogy arcomba tolta őket (amit nem bántam, sőt!!), majd a bugyi is lekerült és a kezeim sokszor arrafele is elkalandoztak, amikor éppen nem a hibátlan mellekkel foglalkoztak.
    Az újabb fordulás előtt bejött egy kis váratlan technikai malőr, valamiért megadta magát a CD játszó, de gyorsan hozott egy újabbat (abszolút felkészült: van három is a lakásban, hogy ne lehessen ezzel gond), majd pillanatok alatt visszaringatott a megfelelő hangulatba az érintéseivel és jött a finálé. Érzéki simogatások, először csak körbe-körbe, majd egyre célirányosabban, némi lassú, finom kézimunka, majd következett egy hatalmas tapasztalatról tanuskodó, néhol mélytorkosba váltó francia. Ez is a lassú, érzéki fajtából, néha váltva egy kis játékra a mellekkel. Figyel a partnerre, finom, utalásszerű mozdulatokból is érzi, hogy mikor kell lassítani váltani, egyészen addig amig már nem bírtam tovább és hatalmasat élveztem az ajkai közt. Részemről bizsergés, zsibbadás, részéről diszkrét tisztálkodás, majd, amikor kicsit lenyugodtam engem is letisztogat.
  • Elszámolás:

     Én a másfél órás verziót választottam, hogy ne maradjon ki semmi, ne legyen kapkodás, de az is, valamint az egy órás is átlagos , a barátibb fajtából.
  • Összkép:

    Azoknak akik tényleges, izomátdolgozós masszázsra van szükségük és azoknak akiket inkább a gyorsan lenyomott erotikus rész érdekli nem itt van a helyük. Azoknak viszont, akik valami tényleg különleges, egyedi élményre, valamint ellazulásra, nyugalomra és érzéki szexualitásra vágynak, nagyon ajánlott a hölgy. Izlés és sokszor hangulatfüggő hogy kinek melyik fajta masszázs jön be leginkább, de az kétségtelen, hogy amit Amira nyújt, az tényleg más, mint amit a legtöbben kínálnak, így amellett, hogy nekem az adott napon pont erre volt szükségem, már csak a különleges élmény miatt is megérte meglátogatni.
Happy Massage