• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves vándor8!Örültem, hogy találkoztunk és jól érezted magad. Lehet fáradt voltál és ez kihatott mindenre. Amit hozzátennék, hogy a házban van lift a bejárattal szemben van már hosszú évek óta illetve a szobában van masszázspad, szék és egy franciágy, tudod ahol a végén is voltunk :) A csokid nagyon fini volt már egy szem sincs belőle :) Reménykedem benne, hogy legközelebb mikor egy órát fogunk egymás társaságában tölteni "sok sikerem" lesz.Várlak vissza sok szeretettel.PuszillakAlexa

  • Egyeztetés:

    Abszolút korrekt az egyeztetés, először szombaton hívtam délután, felvette, tájékoztatott, majd vasárnap először nem vette fel, de kérés nélkül visszacsörgött. Ezután már meg is beszéltük a mai időpontot. Nagyon kedves a telefonban.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a villamos, a busz pár méterre tesz le, könnyen megtalálható a ház.
  • Helyszín:

    Panellakás, lift nincs, de sokat nem kell felfelé menni, csak pár emeletet. A lakásban van rajta kívűl más is, de nem volt ez zavaró tényező. A szobában kényelmes masszászpad és egy fotel található.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően magas, szép arcú, szép, nagy cicik, remek fenék, egyszóval csodálatos. Hosszú, finom haja van.
  • Erotikus masszázs:

    Fél órára mentem, az ajtóban átadtam neki a tábla csokit, amit vittem neki ajándékba. Szemmel láthatóan örült neki, élőben is ugyanolyan kedves, mint a telefonban. Elmentünk a szobába, ruha le és elmentem zuhanyozni. Miután visszatértem, kérte, hogy hassal feküdjek rá a padra. Először a hátamamat, majd a fenekemet és a lábamat masszírozta meg. Ezután kértem, hogy franciával fejezze be. Remekül kezdte, majd úgy is folytatta, de sajnos én kudarcot vallottam. Közrejátszott ebben, hogy kicsit fáradt voltam és elizgultam, mert régen voltam már lánnyal. Meg egy idő után úgy gondoltam, hogy őt már idegesíti, hogy nem megyek el, ezért én is ideges voltam. Később kiderült, hogy ez nem így volt. Nagyon aranyos volt, ahogy ő mondta, minden trükkjét bevetette, sajnos sikertelenül. A lényeg, hogy azért jól éreztük magunkat és megbeszéltük, hogy majd visszamegyek és akkor 1 órára megyek.
  • Elszámolás:

    Számomra nagyon elfogadható.
  • Összkép:

    Csak azért nem több, mert mondta, van partnere és ezért nem venném feleségül. Hiába voltam sikertelen, remekül éreztem magam és ő is így volt ezzel. Mivel iskolába járok még, nem tehetem meg, hogy minden héten meglátogassam, de remélem a következő hónapban visszamehetek és ezútal nem sülök be.
Happy Massage