• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves musculus!

    Nagyon örültem, hogy veled találkozhattam és velem tölhettél életedből egy kis időt. Élveztem a veled töltött időt, nevetéssel és erotikával. Mindennek meg volt a helye az adott időben és ez tette számunkra tökéletessé. Várlak Téged sok szeretettel legközelebb is ha fájna valamelyik porcikád vagy csak egy magas lányra vágysz.

    Puszillak és kellemes hétvégét kívánok Neked.

  • Egyeztetés:

    Mivel a napom eléggé szét volt esve, ezért nem tudtam semmi biztosat mondani. Ennek ellenére nagyon kedvesen és rugalmasan sikerült összehozni azidőpontot. Mindezt annak ellenére, hogy az előre jelzettől később kerültem csak elő.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út. Aki nem talál oda, az valószínűleg nem is akar.
    A ház előtt sikerült parkolni, de mögötte még több a hely.
    A tömeg ott tesz le előtte jóformán.
  • Helyszín:

    Az egyetlen, amin lehetne mit javítani. A ház egy tipikus lakótelelpi tömb. A lift velem egyidős, felújítás nem mostanában volt.
    A lakás is a házzal egyidős. Olyan tipikus ltp-i doboz. Ez igaz a fürdőre is, ami szerencsére zuhanyozós. Persze tisztaság mindenhol. Ezzel együtt a lakás nem emeli a komfort érzetedet.
    A szoba teljesen rendben van, kényelmes és tiszta.
  • Lány külseje:

    A hölgy valóban magas, de nem kicsit. Ennek én csak örültem, hiszen én sem vagyok éppen törpe.
    A magassága szerencsére remek alakkal párosul, szép cickkel, kiondottan karcsú derékkal.
    Nem gebe, de nincs is rajta egy deka felesleg sem. Hosszú combok, formás fenék. Ahogy a képeken látható.
     
  • Erotikus masszázs:

    Két dolgot pipáltam a listán, nem véletlenül.
    Az egyeztetéskor is már közvetlen és laza volt, ami maradt a az ajtóniytás után is. Én sem vagyok egy karót nyelt fazon, így 2 perc alatt egymást röhögve cukkolva el is húztam a tusolóba. Innentől kezdve a gyakorlatilag végig beszélgettük a másfél órát. Persze a fordulás után lassan elakadt a szavunk....
    A hölgy tud masszírozni. Némi izomlázzal érkeztem hozzá, aminek isteni módon jót tett a kezelés. Mindezt egy bugyibn tette, így a vizuális élmény is teljes volt. Van szemben tükör is, így nem kell forgatni a fejed, hogy láss mindent. A fordulás után kapsz még váll masszázst, ami nem akármilyen, mivel feletted áll. Csak hibátlam melleket látod közenben! Aztán lassan deréktályon kezd céltudatosan simogatni, aminek már nem tudsz, de nem is akarsz ellenállni. Majd lassan, nagyon finoman egy olyan franciába kezd, ami valami elképesztő. Én hanyatfekve nagyon sokáig bírom ha kell, de ezt most nem tudtam odázni egy percel sem tovább, mint kellett volna. Természetesen végig a meleg ajkai között maradsz, finoman lenyugtatva téged. Miután kicsavart, mint egy rongyot még kicsit beszélgettünk jókat nevetve. Aztán ismét jött a tus majd lassan távoztam is.
     
  • Elszámolás:

    Szeritnem remek értékarány. Picivel az átlag alatti , de jóval az átlag feletti élmény.
     
  • Összkép:

    Nagyon laza, remek masszázs, isteni kényeztetés. Nem akarhattam töbet. :)
Happy Massage