• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm szépen drága a kedves szavakt és a kedvességed.

    Nagyon örültem hogy találkoztunk,és remélem hogy fogunk még.

    Millió csók.

  • Egyeztetés:

    Már kezdetektől fogva a kedvenceim között szerepelt. Hol a csevegésében, hol privin illetve telefonon keresztül végig folyamatosan szem előtt voltunk egymásnak. Már a találkozó előtt 2 héttel online bejelentkeztem hozzá, melyet rövidesen vissza is igazolt. A randi előtti napon hívtam fel, egyből nem sikerült elérnem, de néhány hívás után csak utolértem őt. Részletes tájékoztatást kaptam mindenről, amire csak kiváncsi voltam.
  • Megközelítés:

    Kocsival egy szemközti uton találtam szabad helyet, vasárnap lévén ingyenes parkoltam. Tömegközlekedéssel is pofon egyszerű megtalálni a helyszint szerintem.
  • Helyszín:

    Újépítésűnek nem mondanám tömblakás x emelet. A lakás belsejére panasz nem lehet, minden helységben mécsesek égtek ahol jártam, még a fürdőben is nagyon hangulatos volt. A fürdőben többfajta tusfürdő is volt, illetve szájviz ,kis műanyagpoharak odakészitve hozzá.  A törülköző nagy és nedszívó, ill száraz kilépő volt. A hálóban halk zene franciaágy, a falon tükrök, és még hangulat világításról is gondoskodott a mécseseken kivűl.
  • Lány külseje:

    Egy fehér felsőben  igen mélyen kivágva és egy fekete rövidnadrágban várt. Általában nem rajongok a szemüveges lányokért, de neki igazán jól állt. A fotók 100%-an visszaadják a szépségét, nagyon jó alakja van, és azok a csodálatos szép mellek........:)) Megőrültem bőre illatáért, máig emlékszem rá!!:)))
  • Action:

    Két puszival fogadott, egy picit zavarban volt, őszintén szólva én is. Átadtam neki szerény ajándékom, és a cipő levétele után egyből a hálóba invitált illetve hellyel kinált. Egy pici beszélgetés után hamar  tudtomra adta, jobb ha síetek mihamarabb fürödni, nagyon édes volt. Nagyon síettem, Ő már az ágyon várt átöltözve az általam kért nagyon szexi fehérneműben. Szokásomhoz híven most sem ajtóstól rontottam a házba, hosszú kis előjátékba kezdtünk! Eleinte ismerkedő csókokat váltottunk, de néhány pillanat múlva igazi mézédes nyelves csókokat kaptam, nálam ez topp 3-ban simán benne van, ilyet csak az ember a szerelmétől szokott kapni!:)) És ez még csak a kezdet volt........:))) Csókoltam simogattam mindenhol, egyre lejjebb mentem, megszabadítottam felsőjétől, gyönyörű melleinél jó sokáig  voltam.  Eközben csókjait is folyamatosan kívántam, sokszor fel is mentem érte, egész ottlétemet végig kisérték a folyamatos csókcsaták, nem is tudnám megszámolni őket........ Haladtam lejjebb hasát belső combját és igen édes kelyhét is kényeztettem, tangáját félrehúzva. Lassan a bugyi  is  lekerült átadtam magam az élvezeteknek. Ujjamat is használhattam, hamar nedvesedett is, és csak úgy nyomta húzta fejemet  nemegyszer. Ezután ő következett fantasztikus hibátlan franciában részesített......:) Először csak a környékével foglalkozott, egyre többet és többet vett birtokba nyelvével, majd hamarosan teljes méretem eltünt a szájában. Nyelvét iszonyatosan jól használta, nagyon élveztem. Mondanom sem kell végig szemkontaktus, nagyon eltalálta Timi a gyengém, szinte mindenben!! Jól kiélvezkedtem magam, gumit kéretem ezek után, még nem szerettem volna idő előtt befejezni..... Nyeregbe pattant rám dőlve végig simogatva csókolva egymást. Folyamatosan változtatta a sebességet hol lassabban hol gyorsabban mozgott rajtam. Ezután misszionáriusban folytattuk élveztük egymás testét de nagyon, kutyusban folytattuk tovább igen szenvedélyesen, végig a tükörben is mozizhattam. Kezdtük előlről a pózokat, paci, papás mamás, és megint kutyus, jól megizzasztottuk egymást, és nagyon élveztük egymás teste nyújtotta örömöket, hangjainkból is itélve. Már nagyon óránk vége felé járhattunk és még a popsiját nem is érezhettem, hamar orvosoltuk. Lovagló pózban finoman beleült, rá bíztam magamat. Ismét jól kiélveztük egymást, azt hiszem igy volt orgazmusa is. Biztosan túl voltunk az órán már de ő nem nézte az időt, s a végén 69-be fordulva piszkosul kivégzett. Szájában lett végem, hagyott megnyugodni magában, sőt még tovább játszott a nyelvével, én pedig a kéjtől megrészegülve azt sem tudtam hol vagyok...... A randinkra egy közös egy  közös fürdéssel tettük fel a koronát! Ezután búcsú, de forró csókjára még az ajtóban is igényt tartottam,igy engedett utamra.......:))))))
  • Elszámolás:

     
     Az ajándék mértéke az extrával együtt is pesti átlag. Számomra nem is kérdés mennyire megérte, hogy vele lehettem!!
  • Összkép:

     Meg kell, hogy mondjam Timi minden várakozásomat felülmúlta! Tudtam hogy jó kezekben leszek nála, hiszen rengeteg jó beszije van, és mint mondtam elég régóta húztuk egymást.  Az első perctől az utólsóig fantasztikusan éreztem magam vele. Egyszerűen nem tudok olyan dolgot írni amibe beleköthetnék. Olyan odaadást tapasztaltam részéről, mind csók illetve a szex terén, amiről csak tényleg felső fokon tudok beszélni! Nagyon aranyos kedves lány, igen megkedveltem őt az ide vezető úton!!  Nagyon odateszi magát mindenben, és élvezi a szex adta örömöket végig. Részemről Timi ajánlott lány, és megkérek mindenkit vigyázzunk rá!!Drága Timikém, nagyon köszönök neked mindent, csodálatos voltál!:)
Happy Massage