• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Van ez így!:-)))Köszönöm a beszit!Pusza

  • Egyeztetés:

    Hirtelen jött az ötlet gondoltam megpróbálom felhívni mert már régóta szemezgettem vele az oldalon.2szer próbáltam hívni és már majdnem lemondtam róla amikor váratlanul visszacsörgött! kedves hangú korrekt tájékoztatást kaptam azonnal tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem könnyen megtalálható a cím metrómegálló is a közelben.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark szép környezet a Duna parton. Szép igényes lakás van franciaágyas és masszázspados szoba.
  • Lány külseje:

    Egy bombázó milf hölgy! Szuper tuningos mellek feszes bőr . Nagyon vonzó erotikus kisugárzása van főleg ha mosolyog:) ! De van hogy nem...:)
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után beinvitált a masszázsszobába és egyeztettünk mit szeretnék és mi az amit ő vállal! Szimpátia alapú a dolog nálam legalábbis így volt (így éreztem)! 1.5 órát szerettem volna fel és levezetéssel! Ő 1.5 órát engedett de csak 1 levezetéssel legalábbis így indultunk:)Próbáltam kicsit fűzni a 2 re de úgy tűnt reménytelem és hogy elkerüljem a rossz hangulatot mert egy kényeztető masszázsra jöttem nem erőltettem tovább! Ha ennyi akkor ennyi! Maradok mert E nagyon vonzó max nem jövök többet van még sok szép lány!:)Elmentem fürödni! Visszatérésem után megkezdődött a masszázs! levetkőzött!!! Gyönyörű alak és mellek tárultak elém! Hason fekve lábaimnál kezdett! A hangulat kis beszélgetések közepette gyorsan feloldódott és E hirtelen azt mondta hogy fordulj meg azonnal!!!:) Hát én lepődtem meg a legjobban azt hittem viccel:) de nem! Kivégzett nagyon gyorsan hiába kértem ne tegye:)Rögtön mondta hogy lesz még 1 :)) úgyhogy nyugodjak meg!Előkerült a szép mosolya és nagyon kellemessé vált a hangulat 1000%os fordulat történt a jó irányba szerencsére!!! Visszafordulhattam és kaptam egy nagyon kellemes számomra megfelelő erősségű hátmasszázst kérdezte is közben hogy jó e! Első fordulásomtól kezdve már oldott lett a hangulat és én ennek nagyon de nagyon örültem! Számomra nagyon fontos a kedvesség!
  • Levezetés:

    Hátmasszázsom végeztével El mondta hogy kész vagyunk de nem teljesen:) reménykedtem és nem hiába! Jöhetett a 2. fordulás! E betérdelt a lábaim közé a masszázspadra még párnát is kaptam hogy jobban mozizhassak! Hiába kértem most is hogy ne végezzen ki gyorsan de olyan finom az érintése és a franciája hogy nem lehet sokáig bírni most is hamar végem lett de nagyon jó volt!!! A kezdeti \Nehézségek\ ellenére nagyon kellemes élményekben volt részem ezért a 8 pont!!!
  • Elszámolás:

    Azért a szolgáltatásért amit kaptam tökéletesen megérte! bizonyos dolgok szimpátia függőek erőltetni szerintem nem érdemes viszont érhetnek kellemes meglepetések:)!
  • Összkép:

    Kicsit bajban vagyok! nehezen tudom megfogalmazni amit szeretnék! azért csak a 7 pont egyébként több lenne mert egy kicsit nehezen elég rideg hangulatban teltek az első percek ( egyeztetés, lehetőségek) Erikánál  nagyon nagy szerepet játszik a szimpátia ami rendben is van. Ha betartod az általa \előírt szabályokat\ akkor óriási élményben lesz részed! Én ezt megtapasztaltam szerintem nem voltam neki túl szimpatikus dehát erről ugye egyikőnk sem tehet! Kaptam hideget meleget! Elnézést a megfogalmazásokért : Egy nagyon szép nagyon vonzó hölgy nyitott ajtót nekem tényleg! Viszont kezdetben úgy viselkedett mint egy gonosz boszorkány ! Szerencsére rövid időn belül oldódott a helyzet !!Az nem lehet hogy egy ilyen szép hölgy ilyen legyen gondoltam!És  Erika mintha csak egy mesében lennénk szinte egy varázsütésre TÜDÉRKISASSZONNYÁ :)változott amitől én lepődtem meg a legjobban de természetesen nagyon de nagyon örültem!!!és innentől kezdve maximális kedvességet és odaadást kaptam és nagyon jól éreztem magam tényleg!!! Ha lehet akkor hamarosan visszatérek! Van még egy kis elintézni valónk:)Ui: Köszönöm a mai napot! T
Happy Massage