• Timi13

  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm szépen drága.

    Remélem még találkozunk s akkor a csókot is bepótoljuk:)))))

    Csók

  • Egyeztetés:

    Ünnep miatt már előző este itt a weboldalon rákérdeztem, hogy dolgozik-e. Napközben könnyen elértem, 1 órában egyeztünk meg.
  • Megközelítés:

    Westend közelében, könnyű odatalálni, ünnepnap miatt ingyenes volt a parkolás.
  • Helyszín:

    Régi típusú bérház, bejutás könnyen ment, kaputelefonon kellett felcsengetni, ő pedig beengedett. Emeletet elnéztem, mert a III emelet jelzéseiből már csak 1 db I betű maradt.
    Szoba franciaággyal funkcionálisan berendezve, lehetne egy szobainas a ruháknak. Fürdő nem az agyondizájnolt, viszont nagyon tiszta, és zuhanyzó van, nem kád.
  • Lány külseje:

    Egy kis szoknyában és bikinifelsőben nyitott ajtót. Alacsony vékony de nem sovány lány, nagyon közepes méretű formás feszes cicikkel.
    Végig fel volt tűzve a haja ( 1 pont), illetve belépéskor szemüveget viselt, amit később sem vett le. Ez nekem most egészen bejött.
    Aki szereti a formás, vékony lapos hasú de jó mellű lányokat, azoknak nagyon be fog jönni.
    Bár lényegesen magasabb vagyok mint ő, de ez később az ágyban már nem volt észrevehető! :)
  • Action:

    A csókot alapban hírdeti és kéri is a szájhigiéniát, de valószínűleg nem vagyok az esete, nem igazán volt csókcsata.
    Az elején jeleztem, hogy igazából egylövetű vagyok, úgyhogy popóval indítsunk, ne végigfranciával.
    Natúr franciával kezdett, ami jó volt, de azért nem az egetrengető. Megpróbáltam én is kényeztetni, de nem nagy sikert értem el, úgyhogy kértem a vv-t és indult a lovaglás, utána pedig a doggy. Pár perc múlva jeleztem, hogy akkor indulhatna a popsi felderításe. Hátulról nem sikerült, ezért ismét váltottunk, én kerültem alulra, ő pedig lassan lovaglópózban ráereszkedett a velem egykorúra.  Ezután kérésemre guggolt és hátradőlt, így amíg popsijával voltam, gyönyörködhettem a puncijának a látványában. A vágta miközben szűk popójában voltam és a látvány meghozta eredményét, jeleztem hogy mehet a gumi le, ekkor rövid francia után az utódok a szájában kötöttek ki, amit utána teljesen eltüntetett.
    Eddigi próbálkozásaim közül ő volt az első, akinek a popó nem csak vendégcsalogató húzás a kínálatában, hanem valóban elérhető lehetőség!
    Kis pihenés után egyeztettünk, hogy a megbeszélt 1 órára ráhúznék még. Nem volt más előjegyzése, úgyhogy egy kis beszélgetés után kértem egy franciát, de sajnos úgy tűnik hosszabb pihenés után is csak egylövetű maradtam, úgyhogy egy kis idő után jeleztem, hogy akkor mára elég ennyi. Gyors zuhi, túlóra rendezése és gyorsan el.
  • Elszámolás:

    Közepes, telefonban közölttel egyező.
    A hosszabbítás kedvezményes.
  • Összkép:

    Nagyon kedves és szexi lány, kicsit több irányítást igényel mint ahogy én bántam vele. Bár valószínűleg nem vagyok az esete, ezért nem ment a csók sem, másban egyáltalán nem érzékeltette.
    Végig rám figyelt, teljesítette minden kérésemet, nem volt TP, szinte barátnő feeling.
    Látvány, szeretekezés, popó kiváló, francia jó, abban még lehet fejlődnie.
    Tényleg az a kategória, akit az ember szívesen tudna barátnőjének is, szerintem még meg fogom látogatni.
Happy Massage