• Viola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Viola reagálása

    Kedves Trybbi!

    Köszönöm szépen ezt a szép beszámolót.

    Mindenkivel kedves vagyok, de Te egy olyan Vendég vagy, aki a legjobbat érdemli minden  szempontból.

    Természetesen nem nézem az órát, hagyjuk, hogy minden menjen a maga folyamatában, úgy, ahogy a helyzet hozza. Így én is teljes mértékben át tudom adni magam az élménynek, hiszen  a masszázs számomra is egy nagy élmény, kikapcsolódás, és feltöltődés.

    Nagyon örülök, hogy nálam jártál, megismertelek, mert benned egy igazi, őszinte kedves embert ismertem meg, ami sajnos a mai világban igen ritka.

    Remélem, még többször találkozunk, és mindkettőnk örömére töltünk el együtt egy, vagy két kellemes órát.

    Sok puszi neked: VIOLA

     

     

  • Egyeztetés:

    Minden rendben volt, miután felhívtam már 1 óra múlva ott is voltam.Kedvesen tájékiztatott , Ő veszi fel a telefont . Nagyon aranyos a telefonba is!
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem de bkv-val is könnyen elérhető mert egy metró csomóponthoz közel van a cím.ismerem a környéket és nagyon könnyen lehet a ház elött is parkolni.
  • Helyszín:

    Az épület újépítésű, nagyon diszkrét csendes helyen van. Az ember fia becsenget és már nemsokára egy olyan lakásban találja magát ahol egyedül várja egy bájos hölgy!A fürdő nem nagy de hamar le tud tusolni aki szeretne, mindenfajta tusfürdővel.A masszász egy hangulatos, halk zenei kisérettel történik egy erre a célra kialakított szobában, ahol komoly szeánsz várja a kedves vendéget!Az egyik legszinvonalasabb komolyan mondom.
  • Lány külseje:

    Viola nagyon csinos igazi Nő! Ezt minden mozdulata és a kedvessége is tükrözi.Igazi érett nő aki nagyon formás, mosolygós. Szép bőre van , nőies alkata, szép arca , és csodaszép mellei vannak :)
  • Erotikus masszázs:

    Mikor beléptem a lakásba nagyon kedvesen fogadott.Megkínált ásványvizzel, átbeszéltük milyen fizikai problémáim vannak, mi fáj, tehát milyen masszázs javasolt nekem.Aztán mondta hogy majd kapok egy kézi levezetést is:) . Elmentem fürödni, majd siettem vissza.Egy csini piros fehérneműben várt!! Majd felpattantam a masszázspadra és nagyon jó masszázst kaptam, mindenemet a fejem tetejétől a lábujjamig átmasszírozott vagy 40 percig. Nem is nézte az órát, csak kellő erösséggel gyúrta a testem.Nagyon ellazultam, még az orrom is bedugult :) Ez már valami, hiszen ezt az ember fia csak egy igazi masszázs során érezheti. Nagyon ellazított, kikapcsolt.Majd egyszercsak a fülembe súgta hogy \"megfordulhatsz\"...jaj már nagyon vártam, mivel nagyon csinos a hölgy és a tükörből nagyon jó volt látni őt.Ekkor vettem észre hogy csak a bugyi maradt rajta! Ezután egy nagyon finom kézi levezetésben volt részem, ami végén akkorát élveztem, hogy csillagokat láttam! Isteni volt!!! Megvárta még lenyugszom, majd letörölgetett.ezután elmentem fürödni, majd távoztam. Isteni volt!!!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt és telesen korrekt volt, én nekem többet is megért volna, mert minden szuper volt, ellazultam, átmaszirozott teljesen, és kielégülten mosolyogva távoztam!
  • Összkép:

    Azért adtam neki max pontot mert nekem a legjobb masszázst nyújtotta amit valaha kaptam, és ez fontos mert leginkább ezért mentem.Nyílván az meg hogy egy csinos, vonzó,intelligens, nő tette velem meg egy jó dolog.A levezetés is isteni volt, én csak ajánlani tudom mindenkinek, csak kérlek vigyázzatok rá!
Happy Massage