• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia én kedves antoninusom!

     

    Köszönöm a beszámolót, és köszönök mindent amit nekem adtál!!!!!!!!
    Ohh édes Cica fiú, szerintem a köszönet és dicséret téged illet, hogy ilyen derekasan elbántál velem ;-) Imádtam azokat a perceket amikor minden egyes alkalommal megnevettettél amíg nem bírtam abbahagyni. Ujjongok, ha célba érsz.
    Minden érintésed egy forró szikraként ért.... nehéz is volt kezemnek a Forró levegőben parancsolni.... megégek a vágytól, úgy kívánlak még mindig.....!
    Ha szomorú vagy, én leszek a mosoly az arcodon.. mindig itt leszek Neked!
    Puszónyuszó! *_*

  • Egyeztetés:

    online bejelentkeztem persze elötte már beszéltünk néhányszor telefonon és összehoztuk a találkát
  • Megközelítés:

    gyöngyösi úti metrómegállótól száz méter,parkolás 18-ig fizetős de van hely a ház mögötti parkolóban.elötte a váci úti szervízúton meg ingyenes.könnyű megtalálni pont a duna plazával szemben van.
  • Helyszín:

    panel ház emelete.nagyon tisztántartott lakás,fürdő tiszta és kád van.a szoba nagyméretű és igazi kéjbarlang benyomást kelt.diszkógömb a földön lassan szórja a fényt ,félhomály óriási franciaágy.a színek eleve csábító hatásúak.
  • Lány külseje:

    sok férfi látott már szebb nőt az oldalon és ez biztos igy van tehát csak szubjektív véleményt tudok mondani.nekem 10 pontos szépségű nem tudok mást írni.ez a véleményem igy másodszori találkozóra alakult ki hozzátéve a természetéhez.van benne valami csak élőben tapasztalható szépség.engem az ilyen titokzatosan gyönyörű lányok vonzanak.az hogy testileg bombázó mert mindene extragyönyörű az a képeken is látszik amik tökéletesen valódiak.
  • Action:

    pár perc beszélgetés.....aztán fürdés francia ülve,fekve kölcsönösen.igen jól érzi magát ha a nyelved a \helyén\ van.képes az orgazmusra .az elöző beszámolók fedik a valóságot az action terén.több órát voltam sok mindent megkostoltunk együtt.a sok mozgástól meg is éheztem.
  • Elszámolás:

    ezen a környéken ennyi  .de ez nem drága.az alapban szinte minden benne van.
  • Összkép:

    ezt a pontot a természete miatt is kapja.van elég tapasztalatom ahhoz hogy ő természetes nem játssza magát.alapból nagyon kedves,szórakoztató lehet ugratni érti a viccet és nevetni is tud./ilyenkor kivillanak a gyönyörű fogai /persze keményen is tud szexelni de a finom dolgokat nagyon szereti.de a lényeg ha ott vagy és ameddig ott vagy a barátnőd lesz és ez nála alap.és ilyenekre csak többszöri találka után lehet rájönni , ezért nem írok már első találka után beszámolót.
Happy Massage