• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága simondadym!

    Szeretném megköszönni, hogy megírtad kis beszámolódat.

    Öröltem, hogy megint egy kellemes órácskát tölthettünk együtt, beszélgetéssel, masszírozással és egy gyendég, finom erotikával. Remélem még fogunk találkozni és ismételten eltölthetünk egymás társaságában egy kis időt. Akár naponta is kényeztetlek ha úgy szeretnéd :)

    Puszillak, vigyázz magadra amíg nem velem vagy itt, mert itt én vigyázok Rád :*

    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Voltam már nála egyszer, akkor is ő vette fel a telefont, most sem volt másként. Az listát korábban elkértem itt egy üzenetben, szóval már csak az időpontot kellett leegyeztetni
  • Megközelítés:

    Fehérvári Úton lévő panel. GPS odavisz, parkoló a ház előtt, mögött, mindenhol ingyenes. Hely is van bőven. Villamos, Busz jár arra, tökéletesen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Normál panel lakás. Könnyű a bejutás, diszkrét a hely. Zuhanyzó van, Tusfördő volt vagy 6 féle. Tiszta száraz törölközőt kaptam. Többen is dolgoznak ott, de mégis úgy van kitalálva, hogy egymást nem zavarják, hangokat nem hallani, csöndes, kultúrált a hely, szerintem teljesen rendben van. A masszázs masszázs ágyon történik, egy pici szobában. Szobainas van, van hova pakolni.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeknek! Szandra hihetetlen magas, 180 cm! :) szóval akinek bejönnek a hosszú combok, azoknak csak ajánlani tudom! Fehérneműben várt, aztán a melltartót is ledobta a masszázshoz! (megértem, nem akart kimelegedni! :) )
  • Erotikus masszázs:

    1 órás programot kértem, egy erős sport masszázzsal és NFVSZ befejezéssel. A masszázsra egy szavam nem lehet! Alaposan és kellő erősséggel lettem meggyúrva, ahogy azt kértem! Van erő a lányban, és a kezeiben, néha fogott rajtam olyanokat, hogy majd át tolt a szoba egyik végéből a másikba! De ezt én így is szeretem! Tetőtől talpig megdolgozott, másnap is éreztem a keze nyomát! Még dolgozott rajtam, jól eldumálgattunk, kedves lány, könnyű megtalálni vele a hangot.
    A masszázs végén szólt, hogy fordulhatok, ha szeretnék! Hát nagyon noszogatni nem kellett engem se. Rávetette magát az ezredesre, és egy gyöngéd zacsis felvezetés után hamar eltüntette a szemem elől egy mélytorokkal a szerszámot! Szandra ebben tényleg nagyon ügyes! Volt minden, amit férfi ember kívánhat! Csinálta gyorsabban, lassabban, kézzel, anélkül. Mélyen és csak a hegyét, harapdálta, nyalogatta, köpködte is, szóval száz szónak is egy a vége, nem volt ami kimaradt volna! Közben persze szemkontaktus, és figyelte, hogy mi az, ami jobban esik, de nem volt könnyű dolga, a reakcióimból tuti nem fejtett meg semmit, mert én végig borzalmasan élveztem az egészet!
     
  • Elszámolás:

    Szerintem több mint rendben vannak! Érték tekintetben abszolút korrekt!
  • Összkép:

    Helyes lány, hosszú combokkal! A kecó rendben, a masszázs jó, a francia isteni! Minden nap el tudnám viselni, hogy kényeztessen! Az elszámolás korrekt, az ajándék még korrektebbek! TP hangulat nem volt, sőt, az 1 órás program közel másfél órásra sikerült! Tényleg csak ajánlani tudom! A NFVSZ benne van az alapban!!!!
Happy Massage