• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tulajdonképpen már tavaly ősz óta szerettem volna hozzá eljutni,de vagy neki,vagy nekem közbejött valami,gondoltam itt az idő most vagy soha. Vasárnap délután volt és egyből felvette a telefont és emlékezett rám,  kb 3 órával előtte jelentkeztem be hozzá.
  • Megközelítés:

    Kocsival szoktam közlekedni és könnyen oda lehet találni, a ház előtt is van parkoló, de az estére megtelik, viszont az út túlfelén üres parkolóhelyek vannak bőven. Metró végállomás pár perc sétára van, szóval ideálisnak mondható a hely.
  • Helyszín:

    Panellakás, de abszolut rendben van, érdekes az elosztás mégis nekem bejött. Most kettesben voltunk csak,amúgy a barátnőjével rendel. A fürdő jó, sok a tusfürdő (legalább 8 félét megszámoltam), szájvíz is van eldobható pohárral, friss, finom illatú törülközőt kaptam és az ágyon is tiszta lepedő volt. Szóval minden rendben :)
  • Lány külseje:

    Én nem a vékony lányokat keresem, hanem a formásan telteket,ő pedig az a fajta :) A képek nem adják vissza teljesen milyen is valójában, fantasztikus a kisugárzása, az öltözködése pedig teljesen alkalomhoz illő combfix,szexi felső és magassarkú. Nagyon dögös :)
  • Action:

    Miután megérkeztem és az előszobában levettem cipőt,kabátot beljebb mentünk a baszobába és kicsit beszélgettünk,amit ő is igényelt,mert lehet vele,intelligens nő.Szóval egy kis szimpátia kialakult,ami teljesen megalapozta az elkövetkező 2 órát.Hosszú csókcsatába bonyolódtunk és ezt nem lehet megunni vele, így vissza gondolva kis szünetekkel persze,de végig egymás ajkain lógtunk.Simogattam,kényeztettem és azt mondta \most már irány fürödni,mert ő is kényeztetni akar\, azonnal engedelmeskedtem is neki, a fürdőről már tettem említést röviden frankó. Irány vissza, nnnna én olyan franciát kaptam utána.... csak lestem,ilyenben még nem volt részem, a hegyétől a tövéig minden irányban és minden mélységben amikor beindul akkor bőnyállal és köpködve :) és mindezt minimális, szinte semmi kéz használattal, ja és a golyókat se hagyja ki a közvetlen alatta levő résszel együtt izgatja. Ezek után én sem maradhattam az adósa hanyatt döntöttem és finom nekiálltam a kényeztetésnek, közben pedig elkezdtem a popóját ujjazni. Ezt imádja ha finoman csinálják gyorsan adott is sikosítót és bíztatott,hogy jól járassam be,mert a farkamat is érezni akarja ott. Ezek után én már kértem a gumit,amit nagyon jól helyez fel, egészen pontosan szájjal és egy kis lovaglással kezdtünk. Óvatos mozdulatokkal kezdtünk mindketten, de pár perc után már éreztem aztán mondta is,hogy ő ezt nem fogja bírni sokáig, így is lett hatalmasat élvezett és én hagytam lenyugodni szépen...aztán megszólalt:\most már gyere hátulról\, egy jó adag sikosító és bele a popóba finoman,de éreztem,hogy semmi próbléma nélkül bejutottam, szóval rendesen lehetett tolni :) és így is lett végem... eszméletlen volt. Repül mellette az idő még egy kis beszélgetés,öltözködés,folyadékpótlás és az ajtóban csók,búcsúzkodás.
  • Elszámolás:

    Extraként a popó volt a többi egy csomagban van, ami mindent tartalmaz,nagyon megéri.
  • Összkép:

    Ugye régóta szemeztem a hírdetésével és ez nem véletlen,mert igazi nő és szolgáltató is persze,van benne valami,ami megfogja az embert. Szereti, ha nőként bánnak vele és így közelednek hozzá,viszont ha valaki azt gondolja juttatásokért cserébe ugyis megkaphatja és tárgyként kezeli az ne számítson semmi jóra. Nagyon és erősen ajánlott kategória éppen ezért vigyázzunk erre a kincsre.
Happy Massage