• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Zsolt!

    Köszönöm neked azt a csodás együtt töltött időt amit ketten átélhettünk. Testileg, lelkileg felfrissültem ahogy te is. Reménykedem, hogy még találkozunk és együtt frissülhetünk fel lelkileg ismét. Várlak Téged máskor is sok szeretettel és egy kis meglepetéssel.

    Puszillak :*

    Alexa

  • Egyeztetés:

    Történt néhány mondatváltás a chaten,majd másmilyen formában is csevegtünk!Eljött az idő,hogy meg kell a hangját hallgatnom a telefonban is,és tárcsáztam.Mindenre kiterjedő tájékoztatás a lehetőségekről,a parkolásról,és a megközelítzésről.Nála is működik az online bejelentkezés,elküldve,visszaigazolva,megerősítve,és a végén parkolás a ház mögött!Jó előre történt az időpontegyeztetés,még sem kellett töbször megerősíteni!(max pont)
  • Megközelítés:

    Ha Budapesten járok,akkor ezen az utvonalon közlekedem!Budafoki út,hengermalom út kereszteződésében balra,majd keresem azt az utcát ahol a nyuszilány található!Alexxa felé közlekedik a 47es villamos,és a 214es busz is!
     
  • Helyszín:

    Szokásos 10 emeletes paneltömb liftel,és működött is!Én ugyan gyalog mentem,el voltam gémberedve,sokat vezettem.A parkolás lehetséges a főúton is,de ajánlanám az épület mögött kialakított parkolót!Természetesen ingyen van!De az épületbe a bejutás a főutról lehetséges,de ezt Alexxa is leírja neked.Kb 55 négyzetméteres panellakás a maga minden kényelmével!A fürdő nekem kicsit szűk,csak zuhanyzás lehetséges,de jól van ez így!Zuhanyfüggöny van,kilépő ok.Tusi választék bőséges.A masszázsszobában a ruhát a székre tudod letenni,a gyúrás masszpadon történik,lágy relaxáló zene kiséretében!
     
  • Lány külseje:

    Ugyan már Húsvét elmúlt,de a nyuszis ruhát még ottartotta,és abban a szerkóban nyitott ajtót mosolyogva.A ruháról nem nagyon van mit írni,mindenki nézze meg a képeket,és aztán döntsön.Magas lányról van szó,ráadásúl magassarkú volt rajta,fel is néztem rá!A haja a háta közepéig ért,ki volt bontva,nagyon jól állt neki!
     
  • Erotikus masszázs:

    Gyors egyeztetés a programról,majd tusi,és hasra vágtam magam a padon!A gyúros masszázst választottam!A lábaknál kezdi,és lassan halad felfelé!Erős kezei vannak,ha valaki ezt a verziót válassza erre készüljön fel!A paddal szemben a puffon tükör taláható,lehet a hölgyben gyönyörködni,van is mit nézni!Mire a derekamhoz ért,már teljesen ellazultam,közben lehet vele dumcsizni,értelmes,mindenre van válasza!Érzi mikor kell abbahagyni,és mikor kell folytatni!Ügyes kezei vannak,mire a nyakamhoz ér,minden csomó,ami csak volt a testemben,feloldódott addigra.Majd hanyatt fordultam,és kaptam a végére egy talpmasszt is.Mikor masszázson vagyok,a levezetés elmarad,ez nem erről szól énnálam!Hanem a testi,lelki feltöltődésről!Na ez maximálisan sikerűlt is!
     
  • Elszámolás:

    Ami a telefonban elhangzik,és amit mégegyszer nála is mond,a kettő mondat ugyanaz!Nincs semmi svindli!Én mint mindíg,most sem volt kivétel,előre adtam,a rezsihozzájárulást!Nem igazán akarta engedni,de nem engedtem a 48ból!Az polcra helyeztem,az édesség kíséretében!
     
  • Összkép:

    Kedves, életvidám, örömét leli abban amit csinál,csak a vendég létezik,az adott időben és térben!A masszázs profi!Jól éreztem magam,megyek hozzá még!
     
Happy Massage