• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága demonic!

    Szeretném megköszönni, hogy beszéltünk pár sort itt az oldalon és utána meglátogattál.
    Azt éreztem, hogy abszolút a kedvemben jártál és figyelted a reakcióimat ami számomra nagyon fontos. Azok közé tartozol akik szeretik és értik a dolgukat és figyelik a partner mozgását, légzését és egész testét.
    Minden jó szokásomat meg szoktam tartani főleg a répa terén, mert ugyebár a nyuszik csak úgy falják és szeretik a répát.
    Nem kell elnézést kérned az idő miatt így alakult és ez volt benne a jó.
    Jól éreztem magam Veled és ahogy végig olvastam beszámolódat azt gondolom, hogy Te is jól érezted magadat nálam kis búvóhelyemen.
    Várlak téged sok szeretettel máskor is ha időd engedi.
    Mégegyszer szeretném megköszönni azt az időt amit együtt töltöttünk.
    Köszönöm
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Itt beszéltünk pár sort, aztán felhívtam, és mentem. Korrekt tákékoztatás nagyon kedves, és szép hangú lány.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen megtalálható, ingyenes parkolás, mi kell még?
  • Helyszín:

    Sima 10 emeletes panel. Belül rendben van, felszereltség is, a zuhanyzóban alig ment le a víz ezért nem adok többet. Más is dolgozik a lakásban akit ez zavar... engem baromira nem érdekel.
  • Lány külseje:

    Aki szereti a magas lányokat nem fog csalódni :) Nagyon szép lány és jól áll neki a nyuszi jelmez!
  • Erotikus masszázs:

    Azzal kerestem meg, hogy én egy olyan lányt keresek aki szereti ha orálisan kényeztetik. Hát ő nem bánta :) Baromi kedves, jófej, csevegős csajszi, akivel röpült az idő. Megbeszéltük mit is szeret, én meg megpróbáltam kedvében járni... Nagyon szép puncija van és tényleg úgy tűnik élvezi a dolgot, egszer ugyan csörgött a telefon de ezen túlsiklottunk és szerintem meggyőztem, hogy azok közé a pasik közé tartozom akik, szeretik és tudják is hogy kell egy lányt orálisan kényeztetni :) Utána bár legszvesebben aludt volna egy jót a kellemes időtöltés után felajánlotta, hogy viszonozza (arcátlanul eröltettem az ötletet...). Hát itt volt némi gond az elején az én részemről, de ügyesen feloldotta a problémát és jó alaposan viszonozta amit kapott. Erről annyit, hogy imádtam ahogy a szemembe néz és a nyelvéhez ütögeti... tartsd meg ezt a jó szokásod :) Hatlmasat élveztem, és bár én jeleztem, mi következik, ő mégis a szájában tartotta a répát...  Szerintem a testi reakcióim elárulták mennyire élveztem a dolgot.
  • Elszámolás:

    Hatlmas elnézéssel tartozom. Nagyon korrekt, de csak fél órát beszéltünk meg és csak távozás után néztem az órámra, és baromira meglepődtem (égett a pofám), hogy mennyi idő telt el. ... Majd legközelebb egyenlítek... Hát a no TP az alsó hangon erre...
  • Összkép:

    Kedves nagyon jófej lány, akivel nagyon jól éreztük magunkat. Mind szex, mind társaság terén, csakúgy röpült az idő... Csillagos ötös, csak így tovább. 
Happy Massage