• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves Spiritmonger.

    Köszönöm Tőled ezt a beszámolót, habár késve, csak most vettem észre hogy meg sem tettem.
    Kiemelném a köszönetet külön a fogalmazásodért, hogy "emberszámba" vettél. :)
    Csókollak Téged, és köszönöm hogy időt szakítottál rám.

  • Egyeztetés:

    Már régóta el akartam hozzá jutni, de végre sikerült a mai délelőttre felszabadítanom egy kis időt erre a célra. A héten már priviben beszéltünk róla, aztán tegnap fixáltam az időpontot és a címet, ma már reggel csak a kapucsengő volt a kérdés.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem Tbányára, ahol Regina rendel, a cím könnyen megtalálható, parkolás ingyenes, de bkv, az mint olyan, nincs, a kedves pesti makktársaknak is javaslom a gépkocsi használatát, bár sárga buszt is láttam arrafelé megállni.
  • Helyszín:

    Alapesetben 6 pontot adnék a pecóra, panel a 60-as évekből, kívül-belül ráférne a felújítás, de a baszobában van két olyan extra, ami 2 pluszponttal jutalmazandó: a franciaágy, ami elég nagy, és kifejezetten kemény, illetve az ágy mögött a tükör. A tisztasággal, higiéniával semmi baj nincs, a fürdő is simán elmegy, és a lakás tartozéka még egy tündéri blöki, akivel oda-vissza játszani lehet, ő egyébként vendégfelmérő és testőri szerepet is betölt Reginánál.
  • Lány külseje:

    A kapott pontszám itt is átlagot fejez ki, abszolút értékben Regina stabil, erős 8 pontos szépség, azonban, ha a korához képest nézzük, akkor meg sima 10 plusz, így jött ki az átlag kilences. Nagyon jó alakja van, látszik rajta a sportmúlt, arca nagyon szép, tekintete kifejező, számomra nagyon vonzó. Mellek már enyhén gravitálnak, de gyerekek után, közel 40 évesen is peckesen állnak, méretük és állaguk a tökéletest közelíti. Punci borotvált, fölötte kis pamacs, hasa tanítanivalóan feszes, az egész hölgyről érezhető, hogy testben és fejben egyaránt egyben van.
  • Action:

    Megérkezéskor kávé és blökivel való ismerkedés, kutya úr jelzett a gazdinak, hogy oké vagyok, és már egyből csattantak a csókok, bent a baszobában az ágyon is folytattuk ezt a csókcsatát, miközben a ruhákat leszedtük, majd fürdeni el. Vissza a fürdőből, kölcsönös kényeztetés, majd csak én foglakozok vele, és így jut a csúcsra. Ekkor már én is kemény voltam, először egy isteni francia, olyan mélytorokkal, hogy az már szinte fájt, majd gumihúzás, kis papásmamás, majd popsiban lett végem. A menet után szünet, nagyon kellemes összebújós beszélgetés, miközben mindenhol simogatjuk egymást, majd újra én jövök, és Regina ismételten elélvez. Nem akar az adósom maradni, így egy NFVSZ-szel egyenlít, majd levezetésnek az újabb összebújós, baráti, gyengéd beszélgetés és simogatás és csóközön. Ez leírva időben nem tűnik soknak, de összességében két és fél órát voltam ott, a meneteket el tudtuk nyújtani addig, amíg a maximumot ki nem hoztuk belőle.
  • Elszámolás:

    A mértéke abszolút értékben nem kevés, de a kapott szolgáltatás és eltöltött idő függvényében hozza a pesti átlagot, értékarányban pedig egyenesen zseniális.
  • Összkép:

    Mind a 9 pozitív jelzőt bejelölném, ha lehetne. Regina személyében egy olyan szolgáltatót ismertem meg, akinél törzsvendég leszek. Szépsége, kedvessége, a hozzám való viszonya, az étlap és a technikai tudása mind kiválóak, de van még benne valami, ami miatt örök kedvencemmé vált egy alkalom alatt. Szerencsére a kezdet kezdetén egymásra tudtunk hangolódni, így végig nagyon jó légkörben telt el a randink. Regina BF-t ugyan nem, de egy olyan szeretői légkört teremtett arra a két és fél órára, hogy alig tudtam tőle eljönni. Nem csak csúcsnő, hanem emberként is szeretnivaló, aki már elég régen járja az élet iskoláját, de mégis olyan érzetem van a vele való szeretkezéskor, mintha egy tinilánnyal lennék. Persze a felsoroltak mellett Regina számára egy vendég vagyok, így nincsenek illúzióim, teljesen profi szolgáltatóról van szó az esetében, akinek a mentális kontrollja nagyon erős, a tekintetén is látszik, hogy belül ő nagyon kemény nő, kifejezetten erős tartással rendelkezik, igaz, én ezt a típust kedvelem privátban is és a fizetős lányoknál is. Összességében Regina nekem úgy jött le, hogy ő egy céltudatos, abszolút profi szolgáltató, aki képes magából annyit adni gyengédségből, emberségből, tisztességből, szeretetből a vendégnek, hogy az igazán jól érezze magát. Aki szereti a 40-hez közelítő korosztályt, illetve az étlapon a bőségtálat, annak a T. makktársnak Regina kihagyhatatlan, a többieknek pedig érdekes kuriózum lehet, ám az minden csoportban közös, hogy vigyázzunk rá, mert unikum a piacon, és önző módon legalább én még sokáig szeretném élvezni vele az együttléteket.
Happy Massage