• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Köszönöm szépen drága, nagyon kedves vagy. :))))))))

  • Egyeztetés:

    Egy vele egy műintézményben dolgozó kolleginánál voltam előző nap, akkor kértem meg a kolleginát, hogy kérdezzen rá Timinél arra, hogy a sok telefonos próbálkozás után személyesen is tudunk végre egyeztetni, a válasz pozitív lett, a fürdés és a tipli el között személyesen egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    A Lehel-téri vásárcsarnokra néz a ház utcafrontja, parkolás fizetős, de mindig van hely, metró, villamos, troli egy perc távolságban.
  • Helyszín:

    Lassacskán itt is ágyrajáró vagyok, még egy-két ilyen hónap, és a rezsibe is beszállhatok. Tégla bérlakás, nagy belmagasság, a baszoba-fürdő egyben van, az ágy jó nagy, bár lehetne keményebb, a baszoba hangulatosan van berendezve.
  • Lány külseje:

    Timi külseje csodálatos. Arca csinos, szép, a szemüveg nagyon jól áll rajta, a haja gyönyörű. Teste formás, mellei TÖKÉLETESEK! Punci szép, kívánatos, finom, kellően gyengéd foglalkozásra hamar nedvesedik, popsi falatnyi, gömbölyű, kemény. Részenként is rendben van, de egészben, mint jelenség, apró termete ellenére lenyűgöző!
  • Action:

    Megérkezéskor már megfürödve várt, én is elcammogtam tusolni, majd az ágyon elkezdtük a műsort. Először én kényeztettem, amit hálásan fogadott, bár ekkor még nem ért fel a csúcsra. Utána csere, kaptam egy kiváló franciát, úgy kellett a gumit kérni, nehogy végem legyen, majd papásmamásban kezdtük az aktust, amit még pár póz követett,  majd lovaglóban úgy kivégzett, hogy a regenerációm elhúzódott. Szünetben nagyon kellemes beszélgetés, Timi nem csak szép, de kifejezetten tanult, okos, művelt és jólelkű nő, így a szünet sem volt eseménytelen. Majd újra én jöttem, és Timi útmutatásai alapján sikerült őt a csúcsra juttatni, nekem is óriási élmény volt őt látni-érezni az orgazmusa közben. Ekkor cseréltünk, ő kezdett el velem foglalkozni, majd egy kis 69, majd megint csak ő jött, és kézzel-szájjal a végén kihozta a maradék utódaimat a napfényre némi meleg levegő kíséretében, igaz, ebben a ludas az első menetbeli kivégzés volt...a maradék időben még egy kis beszélgetés, majd fürcsi, aztán tipli.
  • Elszámolás:

    Relatíve és abszolúte egyaránt 10 pont az elszámolás, az ajándék mértéke a pesti átlag, a szolgáltatás minősége azonban messze átlag fölötti. TP, mint olyan, az egyáltalán nincs, de ez ebben az élménycentrumban már nekem megszokott tétel.
  • Összkép:

    Itt egy kicsit gondban vagyok, ezért a 8 pont. Timi szépsége, kedvessége, profizmusa, technikai tudása minimum sima 9 pont lenne, de mindezek ellenére kicsit feszültnek éreztem őt a mai napon. Ennek számtalan oka lehet, az sem kizárt, hogy ez volt a legtöbb, amit én kaphattam tőle, mert ennél jobban nem jöttem be neki, ezen nem is csodálkoznék, jóképűséggel még sehol nem vádoltak meg az elmúlt pár évtizedben... Az biztos, hogy mint vendég a szolgáltatótól, úgy mindent megkaptam, elégedetten távoztam egy szupercsajszitól, akire más viszonylatban nem lenne esélyem. Egy kisebb, pár hetes-hónapos szünet után visszamegyek hozzá, az biztos, mint ahogy az is, ha valaki Timinek szimpatikus, az nagyon sokat kaphat, amit máshol nem. Összességében egy kedves, szép, intelligens hölgyet ismertem meg Timi személyében, akinek nem én vagyok az esete, de van annyira profi, hogy onnantól kezdve ezt félretéve már csak velem, a vendégével foglalkozott. A T. makktársak vigyázzanak rá, a szerencsésebbeknek örök élmény lehet a hölgy!
Happy Massage