• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Késői időpontban hívtam, kettőnél többet nem csörrent és felvette. Nagyon kedvesen válaszolgatott kérdéseimre és az éjjeli egyeztetéssel sem volt gond.
  • Megközelítés:

    Westendtől néhány perc sétára lévő búvóhely. Környező utcák elég zsúfoltnak tűntek. Lehet, hogy kerülni kell párat annak, aki kocsival érkezik, de tömegközlekedéssel kifogástalanul megközelíthető.
  • Helyszín:

    A lakás tágas, de a közös helységeken látszik, hogy nem lakásként használják. A fürdőszoba rendkívül tiszta, tusoló tágas, mellette polcon sok tusfürdő. Szoba picit szűknek tűnik elsőre, de igazából pont megfelelő és a falon lévő tükörrengeteg jó szolgáltatot tesz.
  • Lány külseje:

    Timi utcai ruhában fogadott. Vonzó, pici lány, csábos szemüveggel. Elsőre szimpatikus volt, de mikor fürdésből visszatértem teljesen ledöntött a lábamról a csinossága. Kifogástalan keblek, úgy méretre, mint formára is. Rögtön mégjobban zavarba jöttem, szinte elfelejtettem, hogy miért jöttem.
  • Action:

    Mindent szerettem volna. Kedvesen az ágyra invitált és csókolózni kezdtünk. Ügyes, gondoltam. Sejtettem, hogy végem lesz. Kölcsös játszadozás indult, egymás testének felfedezésébe kezdtünk. Én voltam a kényelmesebb, hagytam, hogy őt kibontakozni. Gyerekek, életem legjobb franciáját kaptam tőle! Vívódtam kicsit, hogy így zárjunk-e, de aztán inkább megállítottam és megkértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen.
    Igyekeztem nem ajtóstul rontani a házban, kis felvezető puszikkal indítottam, de csak rövid ideig tudtam visszafogni magam. Megpróbáltam viszonozni valamit, de sejtésem szerint közel sem voltam olyan ügyes, mint szerettem volna. Nincsenek illúzióim a helyzetet illetően, de remélem a késői látogatás és az első találkozás ellenére legalább kicsit kellemes volt Timi számára is.
    Úgy éreztem, hogy időnk vége felé járhatunk - ő erre soha, semmilyen utalást nem tett, a lehető legtermészetesebben viselkedett -, ezért rékérdeztem a popsira, mint lehetőségre. Ha szeretnéd... és én már vigyorogtam is. Óvatosan közelítettem, kértem a segítségét, de magabiztossága és természetessége eloszlatta a kételyeimet. Nem is bírtam sokáig már.
  • Elszámolás:

    Nincs zsákbamacska, minden a megbeszéltek szerint. Abszolút megfelelő az ár és az érték aránya
  • Összkép:

    Nem nősülök, de az egy év talán nem túlzás. A 0. perctől igyekezett megteremteni a hangulatot, odadó és kedves volt végig. Sőt, kicsit magánemberként is tudtunk beszélgetni. Remélem eljutok még Timihez valamikor.
Happy Massage