• Szuzi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online kértem időpontot, simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható cím, bár voltam már Szuzinál, így könnyű volt odatálnom. Igaz, az első alkalommal sem tévedtem el.
    Nemtudom még ingyenes e nappal a parkolás, én késő este érkeztem.
  • Helyszín:

    Tiszta, újépítésű ház. Diszkrét bejutás, senkivel nem találkoztam sem be, sem kifelé. Sok tusförő közül lehet választani, ha valako mégsem találná meg kedvencét, nem Szuzi hibája. De nem tusolni megy az ember, azt hiszem.
    Ruha fogas, stb, minden rendben ezzel is. A masszázságy kényelmes, stabil. Tetszett. Gyertyák meggyújtva, minden megvan, amire szükség van ilyenkor.
  • Lány külseje:

    Én kimondottan széparcúnak találom Szuzit. Aki vitatkozna, annak elmondanám mindenkinek más a szépségideálja. Nekem pl. többek között Ő is.
    Szsép, formás cickók, tini alkat, finom illatos bőr. Csillogó szemek.
    Látni kell!
  • Erotikus masszázs:

    Hideg este, Szuzi felsorolja a teaválaszékot. Teázunk, beszélgetünk, majd irány tusolni. Lehet vagy 8 tusfördő, bár nekem teljesen mindegy a márkája, illata nem ez a lényeg. \Babalányhoz\ a babatusfürdőt választom. Nagy, nedvszívó illatos törölközőben be a szobába és irány a masszázságy.
    Szuzi biztosítja a teljes ellazulást, a masszázst a talpnál kezdi és halad fölfelé. Közben beszélgetünk, ez is jólesik, jobban megismerjük, közelebb kerülünk ezáltal is egymáshoz. Alapos gyúrást kapok lábra, popóra hátra és főleg a vállra, ami a legjobban kell nekem.
    Fordulás után már csak a tanga maradt rajta. Finom cirógatás a csodálatos ciciknek, elkalandozok a popóhoz is. Jólesik a közvetlenség, és meglepődöm azon, hogy milyen sokáig nem engedi Szuzi a végem bekövetkeztét. De eljön ennek is a pillanata, és így masszázs meg orgazmus által fantasztikus estét kaptam Szuzitól!
    Oklevel masszőr, gyógymasszőr érzem a jótettét kezeinek. Bár kúraszerűen nem tudok menni hozzá -már a távolság miatt sem- azért a lehetséges alkalmakkor meglátogatom majd.
  • Elszámolás:

     Megismertük egymást alaposan azt hiszem.
    Köszi Szuzi!
  • Összkép:

    Tudja, -mert már az első találkozásunk előtt- elmondtam neki, hogy nekem a kockás cucc a kedvencem. Így abban fogad már kérés nélkül is. A beszélgetésünkhöz téma mindig van, masszázs utáni levezetéshez pedig a testi adottsága a csillogó szemek, bájos arc, és a tini alkat a szép mellekkel teszik nekem nagyon meghitté, családiassá együttlétünket.
    Fantasztikus lenne vele találkoznom a civil életben is, egy kis séta stb. Lennének irigyeim...
    komolyan elvenném.
Happy Massage