• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, vidám kedves hangja volt. Én csak időpontot szerettem volna egyeztetni, de megkérdezte, hogy ne mondja el, mire számíthatok. Elmondhatta. Jó tanáccsal is szolgált a parkolással kapcsolatban, ezt hálásan köszönöm neki!
  • Megközelítés:

    Béke térhez közeli, fizetős szakasz. A címet könnyű megtalálni. Sőt parkolni is lehet ingyen, közvetlenül a ház mellett. Köszönet Jázminnak a tippért. BKV 100 méterre található.
  • Helyszín:

    Nekem nagyon tetszett a lakás, modern, tiszta, igényesen berendezett, és (mostanában érzékenyebb szoktam lenni erre) kifejezetten otthonos. A fürdőszoba élénk színű, a WC, mosdó szájvízzel (egy műanyag pohár talán jó lett volna), tusoló 2-3 tusfürdővel. A szoba olyan lakónappali féle, egy kihúzott, az igényemnek megfelelő ággyal, és egy kis konyhasarok.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű feszes, fiatal teste van, nagyon keményre töltött cicikkel, és puhára töltött ajkakkal. Ilyen kemény ciciket ritkán lát, és fog az ember. Szóval nagyon klappol minden rajta. Nekem speciel az arca is bejött, bár tényleg nem az a hűdearanyoskislány-os. Van 1-2 tetkó rajta, a macás fajtából. De pont illik is hozzá.
  • Action:

    A franciája igazi pornófilmes kaland, nem az a lassú, érzelmes, barátnős fajta. Olyan parádét rendezett le nekem, hogy többször is pózt kellett váltanunk, hogy kis megnyugvást találhassak. Nyilvánvaló, hogy Jázmin erre született, imádja azt, amit csinál. Ezt egyébként ő maga állítja, és totálisan igaza van. A legjobb az volt, amikor beteljesültem a szájában, azonnal visszavett a tempóból, és lökések ütemét felvéve mozgatta a kistesót a szájában, miközben a nyelvével gyűjtögette az utódokat. Azt hiszem az egyik legnagyobb élményem volt eddig. KIHAGYHATATLAN. Kaptam tőle egy simogatós puha masszázst, pont ilyenre vágyok ilyenkor, miközben az élet nem túl komoly dolgairól csacsogunk. Aztán indulhat is a második menet. Vad szexcsata, 4-5 pozíciót is kipróbáltunk, bizton állítom, hogy gyönyörűen mutat minden pozícióban az emberem. Egyetlen dolog hiányzott, de nagyon: valamilyen tükör, hogy minden porcikáját láthassam miközben vadul mozog, és perverz szavakkal, keményen noszogat. Szuper!
  • Elszámolás:

    Ha jóval több lenne az átlagosnál, akkor is maximálisan elégedett lettem volna vele. A kisasztalra raktam az ajándékot.
  • Összkép:

    Nagyon barátságos, igazi barátnős típus… egészen addig, amíg el nem kezdi a műsort. Biztos visszamegyek még hozzá.
Happy Massage