• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szió Kedves Bnorbi77!

     

    Köszönöm hogy meglátogattál, beszámolódat, amibe szépen tömören le van írva minden ami megvalósult kettőnk között! Nekem is nagyon jó volt, de te biztos hogy a találkánkat fenomenálisnak találtad. Azt szoktam erre mondani, mármint a megérzésekre, hogy nem véletlenül vannak azok, csupán figyelni kell rájuk. Ha Téged sem hagyott cserben a megérzésed, nagyon örülök neki :))) amikor mínuszok idején melegséget varázsolhattam erős testedre, bőröm melegével, még akkor is ha szándékunk ellenére is csak heti kétszer tudsz megostromolni :)
    A mi nagy menetünk az a 2-3 szeretkezéssel telt óra után következő sokkal vadabb állatiasabb, de semmiképpen sem élvezet mentesebb ámbár annál érzelem mentesebb szexuális aktus hivatalos megnevezése.. Neked nemcsak a beszélőkéd nagy, hanem a varázsod is!:DDDDDDD
    Jó érzés kavarog most bennem-e reagálásomat írva, mert sok csodát adhattam neked az eltöltött óra alatt, nos igen te már megtudhattad, hogy nem a gyorsmunkára vagyok kalibrálva, sőt... szeretem megadni a módját a szerelemjátékoknak. Várni fogok rád, most egy jó ideig biztos. Puszikállak édes! ;-)

  • Egyeztetés:

    Konnyu ot elerni, ha pedig eppen foglalt, akkor visszacsorog.
  • Megközelítés:

    Szinte ott all meg a 3-as Metro, alig par perc seta.
  • Helyszín:

    Minden igenyt kielegito helyszin, ami velemenyem szerint plusz 1 extranak minosul. ;)
  • Lány külseje:

    Eletben meg szebb, mint a kepeken. Szep arc, tokeletes alak, fantasztikus cicik, barsonyos es illatos bor.
  • Action:

    Hat ferfiasan bevallom, eddig sikerult leteznem Angi nelkul. :) Ma ujra meglatogattam, es hat egyetlen pillanatat sem banom. Ugyanolyan kedvesseggel es szeretettel fogadott, mint az elso alkalommal. Vidamsaga es kozvetlensege reven, valamint a hely melegsege miatt olyan erzesem volt, mintha csak haza erkeznek,ahol szinte minden kivansagom teljesul.Miutan mindketten megfurodtunk, ismet a multkorihoz hasonlo forgatokonyvet igyekeztem kovetni. Azzal a kulonbseggel, hogy a leheto legtobb idot tolthessek Angi muveszien tokeletes testenek felterkepezesevel. Mindenfele pozban probaltam betelni a fantasztikus latvannyal, finoman csokoltam es simogattam ahol ertem, belefeledkezve az ido mulasaba. A kolcsonos franciat sokaig huztam, kozben Angi mezedes kelyhebol kortyolgatva, testenek latvanya ebben a pozban, valamint lassu es finom technikaja egyre inkabb fokoztak bennem a vagyat, hogy magameva tegyem. Fordulas, \oltony\ fel es gyorsan utolert a veg labai kozott.
    Masszazs helyett ujra en akartam szerepelni, igy a beszelgetes es nevetgeles folytatasakent, ujra habzsolni kezdtem Angi mennyei gyumolcseit. Az ido sajnos egy villanas alatt elillant, mint amikor valami nagyon jo es azt maximalisan elvezzuk. Es ez most is igytortent. Legkozelebb, Uriemberhez melton azon leszek, hogy en is reszesithessem minel tobb foldi oromben, megajandekozhassam annyi orgamussal, amennyit csak kivan. Ez a nap inkabb szolt a sajat elvezetemrol es mivel egy pici feszultseget ereztem Angi mai napjaban, oszinten nem is akartam tolakodo lenni nala. De egeszen biztos, hogy lesz legkozelebb, es akkor bepotoljuk, ami most kimaradt. ;)
  • Elszámolás:

    Korrekt ajandekai vannak es a szolgaltatas elsrorendu. Szoval kivalo ertekarany.
  • Összkép:

    Angi ujra es ujra elvarazsol. Egyetlen gond van vele, fuggoseget okoz. Szoval vigyazat! :)
Happy Massage