• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Raktam fel mostani képeket, ami fent van az tavalyi majdnem mind:) Tehát a fekete fehérek azok pár naposak..

    Amelyiken egyedül vagyok, na az egy nehéz nap éjszakája volt:DD!

     Nem reggel jöttél, akkor tízzel fiatalabb lennék:D

    De ha még később jössz, akkor már a hamut is mamunak mondanám Néked, és gyufa meg szatyor lenne a szemem alatt:)

     Meg szedtem fel öt kilót:)

    Azért mert imádok enni, és "tél volt, hó esett, és jöttek az ünnepek"...

     De "nem adom fel, míg egy darabban látsz..."

     Vettem hullahopp karikát:)

     

     Na megyek durmolni:)

     Majd keress:)

     Üdv Néked.

     

  • Egyeztetés:

    Sajnos nekem régóta nem sikerült elérnem, de mivel tetszettek a beszámolók vele kapcsolatban, így időről időre hivogattam, hátha. Este emailt írtam neki, s megírtam milyen számról keresem, így másnap délelött egyből sikerült elérnem s fél óra múlva már ott is voltam. Happy... (Elmondása szerint inkább állandó partnerei vannak.)
  • Megközelítés:

    Teljesen egyszerű odatalálni, abszolult a központban van. Parkolás nem oldható meg közvetlenül a ház előtt, de talán jobb is a címre sunnyogni...
  • Helyszín:

    Régi építésű, földszinten lévő kéjlak, fél pillanat és már le is tolhatod a gyatát, nem kell emeletre captatva köszöngetni mindenkinek. Jelzésértékként a bejárati ajtó melletti helységbe valami kis kutyu szimatolta az ajtón túlról, hogy ki is jött anyucihoz épp...
    Barátságos, világos kéjlak, pont mint a Regina fotóin is látszik, nem az a vaksötét szoba, hogy még a nőt se lásd..., ráadásul tükrök a falon, hogy lásd az akciót közben (hááát én is élveztem a tükör adta lehetőségeket).
  • Lány külseje:

    Felismered egyből Ő az! De őszinte leszek, mert azt várom el én is a beszámolókból, hogy azok a fotók bizám nem ma készültek, de nem is tegnap. A szépség szubjektív dolog, de különbség jól érzékelhető a fotók és a valóság között.Minden rendben van vele úgy is, ha mostani fotókat rakna fel, csak ha valaki a szép, szinte tökéletes testű Reginára vágyik, hát az már egy kicsit megkésett vele sajna. Sokat változott és ezt Ő is tudja..... Izgató és kívánatos most is, de a fotókon egyértelműen szebb.
  • Action:

    Én egy laza napot tartottam csak önző módra váltva, csak magam örömére kerestem fel őt, így még az akció is csak nekem járt, amit persze rutinos csajsziként ő tökéletesen produkált! Azthiszem nincs hatalmas farkam, de voltak sokan akik a mélytorkot csak félig bírták, de Regina kitett magáért! Úgy nyelte be tövig, hogy szinte kerestem hogy hova lett a szerszámom. :-) Ha igazi kéjenc franciára vágysz, zacsi nyalival, golyó eltüntetéssel, hát akkor ott a helyed. Azthiszem Ő egy maradéktalanul tökéletes szolgáltató, mind tudásban, mint a hozzállásában. Dumálhatsz vele szabadon, de vevő a perverzkedésedre is, sőt nyögdécsel még a golyóid eltüntetése közben is borzolja a kedélyedet. Gátlástalanul kiélheted a mocskos vágyaidat nála, szabadon! Nincs olyan amit szerintem Regina ne vállalna be érted... Teljesen természetesen és mosolyogva tűrte, szinte kívánta, hogy szanaszét fröcsköljem ki magamból az arcára, szájába és mindenhova ahová csak akartam a felgyülemlett magjaimat!
  • Elszámolás:

    Teljesen rendben van! Valóban úgy van, ahogy az előttem szólók jelezték, nagyon megéri, semmi lehúzás. Semmi rejtett extra, minden van alapban, ha szimpátia is kölcsönös. Alig találni ilyen jó szolgáltatót.
  • Összkép:

    Nagyon jó szolgáltató, közvetlen, végtelenül kedves, nagyon laza. Segít bárkinek hogy oldott legyen a hangulat, a lazaságát és a nyíltságát kéne sok sok lányhoz \hozzátenni\ és szebb lenne a világ! A fotói viszont egyértelműen régiek, vagy sokat változott azóta. Így is visszamegyek hozzá, mert ritka jó vele élvezkedni, de jobb és hitelesebb lenne a fotókon a mostani formáját látni.
Happy Massage