• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Kedves BrianW!

     

    Először is levelem azzal kezdeném, hogy nagyon köszönöm a beszámolódat! Hallgatom szavaid, simogattál, álmaim mögé bújtál, még mindig érzem rezgéseid... és szinte észrevétlen ébred testünk... az izzadságtól bőrünk egymáshoz tapadt... halkan súgod fülembe vágyad, hogy kívánsz, itt és most akarsz... Szám finoman mozdul, siklik pontról, pontra.. új és egyre újabb meglepetést okozva bőrödnek. Láthatatlan bélyegével pecsételve. Nyelvem segíti a kalandozást, köldöködön lefelé csúszik érzékiségem. Halkan nyögöm a semmibe, kívánlak...!!!!!
    Szavaid már elvarázsoltak, megsimogattak, mert hívták a szűnni nem akaró vágyak. :)
    Zakatol a szívem és zakatol a test, szívemben örökké jelen leszel, mert itt Általad is sokkal több lehettem!!! Nem csak egy emlék vagy számomra már, Angi éjszakánként sokszor visszajár... jöjj vissza várlak, feledni nem tudlak én. A legőszintébb szeretettel ölellek, és sok édes puszit küldök! ;-)

     

  • Egyeztetés:

    Este hívtam fel az általa kiírt időpontban, rögtön felvette a telefont.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megtalálható, a házak között van ingyen parkoló, de ott a metró is, ha valaki gyalog jön.
  • Helyszín:

    A lakása szép, rendezett, nagyon ügyel a tisztaságra, többféle tusfürőd is van, én csak az illatmentes fajtát hiányoltam :) A szoba káprázatos, forgó fénygömb és kellemes zene fogadott, kapásból levett a lábamról, ilyet még nem is láttam, gratulálok Angi!
  • Lány külseje:

    A képek alapján azt hittem magasabb, de így is nagyon bejött, főleg az, hogy karcsú és szép az alakja. Különösen a fekete, hullámos haj tetszett benne, de egyébként is oda vagyok a fekete kiscicákért...
  • Action:

    Először voltam Anginál, és elég feszült voltam, talán túlságosan is. Éppen ezért kértem, hogy fürödjünk együtt, de ő már fürdött :( Ezután kértem, hogy valami szexi ruhát vegyen fel, ezt teljesítette és innentől egyre jobban ment a dolog. Simogatás után masszázst kértem, ami különösen jó volt, inkább volt erotikus, mint gyógy, közben pedig beszélgettünk, szinte olyan volt, mintha az új barátnőmnél lennék. Már kívántam, így gumi fel, óvszeres franciával (isteni:), majd felült rám. Gyönyörűség volt ölelni, közben formás mellét csókolni, éreztem, hogy máris leizzadok a kéjtől. Végül missziósban fejeztük be, mert szerettem volna még jobban ölelgetni, szeretgetni, olyan jó érzéseket keltett bennem ez a szép lány. Az idő nagyon elment közben, második aktus nem volt, de én nem darabszámra számolom a szexet, hanem élményre és ebben tökéletes volt ez az egy óra.
  • Elszámolás:

    Már megbeszéltük a telefonba, majd a helyszínen fixáltuk, hogy egy óra lesz, extra nélkül, amit előre kért el, mert először voltam. Minden korrekt volt.
  • Összkép:

    Angi
    Éjszakában táncolsz Nekem,Fellegekbe vágyódsz Velem,Ó, Angi, AngiMiért nem vagy most mellettem?
    A zene az élet Neked,A szex csupa gyönyör Veled,Ó, Angi, AngiMiért nem vagy most mellettem?
    Röviden ennyit mondanék, remélem Te is elolvasod, kedves Angi. Nagyon jól éreztem magam, máris visszamennék.
Happy Massage