• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia Hy!

    Köszönöm a kedves beszámolót,nagyon örülök,hogy elégedett voltál,nagy szeretettel várlak máskor is.

    Vigyázz magadra,puszillak!:-)

  • Egyeztetés:

    Aki ismer tudja rólam, hogy én nem szeretek ismeretlenül, s tudatlanul megjelenni valakinél. Sajnos Ebivel nem tudtam priviben közös nevezőre jutni, így maradt a telefon, s megérte. Nagyon kedves hangja volt, s rugalmasnak is bizonyult, mivel a másnapra nekem megfelelő időpontban épp programja lett volna, de kedvesen közölte, hogy meg tudja oldani, s szívesen vár is engem. Eme kedves meghívásnak ugyebár nem mondhattam nemet:))
     
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem, a bejárati ajtó előtt tudtam parkolni. A hely fizetős, de nem a legdrágább övezet.
    BKV is a közelben jár, így azzal is könnyem megközelíthető.
  • Helyszín:

    Tiszta lakás, ahol csak ketten voltunk, zavaró körülmény nincs. A baszobában kényelmes ágy, gyertyafény, kellemes illat, egy kicsit hűvös levegő, bár ez engem nem zavart.
    A fürdő higiénikus, sok tusfürdővel, ami még megfogott szájvízekkel, illatos türcsivel.
  • Lány külseje:

    Mint az előttem szóló már megírta, egyből felismerhető Ebi, azok a gyönyörű szemei magával ragadóak. Szép, formás, magas és rendkívül értelmes, kedves Hölgy. Kicsit nőiesebb alkatú, mint a képeken, de abszolút jól áll neki.
    Kacérkodó jellem, természetes báj.
  • Action:

    Miután Ebi ajtót nyitott, szemben állt velem, beléptem, kedvesen bemutatkoztunk egymásnak. Láthatta rajtam, hogy meg vagyok lepődve, illetődve, s meg is kérdezte, hogy tetszem-e neki, szeretnék-e maradni. Valószínűleg az jöhetett át neki, hogy talán nem az esetem, de erről szó sem volt, sőt..... Csak rendkívül váratlanul ért, hogy egy ilyen szépséget pillanthatok meg, s tölthetem majd el vele a következő órácskát.A feloldódásra nem kellett sokat várni:)
    Nem egyből durr bele történt, hanem próbáltunk egymásra hangolódni, kicsit elcsábítani a másikat, ami nekem tetszett, de azt vettem észre, hogy neki is. Kicsit dumcsiztunk még, majd elmentem tusolni. Ebi közölte, hogy mire visszaérek, addigra ő más ruciban fog majd várni, mivel érkezésemkor utcaiszerű ruhában, szépen kisminkelve várt.
    A kedvenc tusfürdőmet használhattam, sőt még szájvízekkel is találkoztam, amikkel eddig nem sok helyen. Hamar elkészültem. Mikor törölközőbe csomagolva kiléptem a fürdőből, ő már valóban várt rám, egy fekete színű szexis ruciban, csak annyit mondott, hogy helyezzem magam kényelembe, ő még egy pillanatra elugrik felfrissíteni magát, s már érkezik is. Tényleg nem kellett rá sokat várni, a tusolást már korábban elrendezte.
    Az ágyon fekve, törölközőt rám terítve vártam őt, s miután kilépett a fürdőből, kívánatosan mellém feküdt, s elkezdtünk egymással megint csak incselkedni, s eldurrant pár kedves csók, ami nem csak puszi, hanem olyan igazi nyelves, ahol rendesen használatba veheti az emberfia a husis kis nyelvecskéjét. Nem húzza vissza, rendesen lehet vele ismerkedni. Közben beszélgettünk is erről meg arról, majd kezecskéjével elkezdte simogatni, akkor még a törölköző alatt lévő, vérrel dúsult szerszámomat, s megjegyezte, neki tetsző mérettel rendelkezem:))) Sikerült felspanolnia, s el is kezdte bemutatni francia tudását. Érzékien, kellő nyálcsorgatással, vadítóan, ugyanakkkor lágyan művelte eme tudását, ami rendkívüli érzést váltott ki belőlem. Közben faggattam pár dologról, s meg tudtam, hogy imádja a nyelves kényeztetését, bár a sikerhez hosszabb idő, kb. 1,5 óra is kelhet. Én azért nem adtam fel, megpróbálkoztam a lehetetlen küldetéssel, mármint az idő szűke miatt. Végig csókoltam testét, szép, formás mellecskéit ki nem hagyva, majd finom, mézédes ajkaihoz is leértem, ahol bemutattam neki az én tudásomat. Nem akarom magamat dícsérni, de nem kellett másfél óra hozzá, sőt kb. 10 perc alatt érezhettem finom nedűjét, s azok a rándulások is magukért beszéltek. Meg is jegyezte, hogy erre még csak gondolni sem mert volna, hogy ilyen gyors eredményt fogok elérni nála.
    Ezt követően védőfelszerelést kértem, majd sikosító nélkül a hagyományos pózban tettem Őt magamévá, ami szemmel láthatólag neki is tetszett, egy élmény volt, jó volt benne lenni.
    Kis pihenés után megkérdezte, hogy megmasszírozhat-e, amit szerettem is volna megkapni, s meg is kaptam. Véleményem szerint jól, elég erősen, szakszerűen masszíroz, biztosan tanulhatta azt a szakmát.
    Nem volt óra figyelés, kicsit tovább is voltam, mint a megengedett, de nem vetette abszolút a szememre.
  • Elszámolás:

    Az átlagosnál kicsit magasabb, de a kapott szolgáltatásért reális.
  • Összkép:

    Régóta szemezgettem már Ebivel, s sikerült is megérkeznem hozzá. Nagyon értelmes, okos lányt ismerhettem meg a személyében, s bánhattam volna, ha nem így teszem.
    Nem vagyok egy túl visszajárós típus, de aki megérdemli, ahhoz visszahúz a szívem, s mostantól Ő is ebbe a kategóriába tartozik.
    Ajánlott!!!
    Köszönöm Ebikém a csodás együttlétet!!
Happy Massage