• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bekrepált a telefonom, alig sikerült hallania. 3-4 alkalommal hívtam 5 percen belül, ennek ellenére türelmesen válaszolt az utolsó alkalommal is, időpontegyeztetésben rugalmas, teljesen jó.
     
  • Megközelítés:

    A törött kürtről elhíresült vezérünkről elnevezett tér környékén van a tetthely. Éjszakai látogatóként ingyen parkoltam, viszont keringeni kellett, mert sok hely nem volt, aztán találtam egy szinte üres utcát. Ki kell fogni, de működik. Napközben fizetős, de van sok őrzött parkoló is a környéken.
  • Helyszín:

    Régi tipusú lépcsőház, bejutás sima /ha nem bénázol, én mondjuk szoktam, de nekem így magasabb az adrenalinom...:)) /. Lift nyekkent egyet, ritkán ugorhat bele 110 kg-s tag, de hát ez már csak ilyen. A lakás rendben van, a szobából közvetlenül nyílik a fürdő. Tusi van, többféle is. Szájvíznek külön pohárka kikészítve. Törcsi nedvszívó, szoba hatalmas, szokatlanul nagy, talán kicsit kevés is benne a bútor, de nem beköltözni akartam.
  • Lány külseje:

    Törékeny külsejű vékony lányka. A derekát majdnem átérem két kézzel. A fényképeknek tökéletesen megfelel. Szenzációs cicik, hatalmasnak tűnnek azon a csepp kis lányon. Láb formás, talp csikis, de hát nem lehet mindenki tökéletes...:) Nagyon szép a szeme.
  • Action:

    Belépéskor bemutatkozik, erős a kézfogása. A hozott bonbont már a szobában adom át, örült neki. Egy órát maradtam, ezt leegyeztettük, majd én gyorsan rendeztem az anyagiakat, Ő egyáltalán nem kérte előre, ez az én mániám. Törcsi, fürdőhöz használati útmutató, majd áztatás után a szokásos szájhigénés eljárások. Randi az ágyon, ő már falatnyi tangában vár. Nagyon csini, nagyon kedves, simogat, majd felajánl egy masszázst, ami szerinte inkább simogatás, de hát ha jól esik, miért panaszkodnék??? Aztán fordulunk, kicsi csókok, majd 69, de előtte ő kényeztet. Na ez az egyik dolog, ami miatt még visszamegyek. Ilyen franciát nagyon régen nem kaptam. Le is kellett szegénykét fékezzem, pedig iszonyú jó volt. Aztán a kölcsönös résznél már visszafogta magát, tudtam törődni én is a saját dolgommal, de nagyon nem kápráztattam el. Aztán felajánlja a gumit, és belecsücsül. Finoman kezdi, mozog, gyorsít-lassít, nagyon jól esik. Aztán átmegyünk kutyába. Csodás a látvány, nagyon finom, szűk, ígyhát egy kis huzavona után így is lesz végem. Miután egy kis levegőhöz jutok, takarítás, majd leheveredés az ágyon. Azonnal ugrik mellém, simogat, cirógat, és beszélgetünk. Nagyon kellemes partner abban is. Egy pillanatig sem hagyott egyedül, végig velem volt, és nem csak testileg. Záró tusi után felöltöztem, kikísért, 2 puszi, majd tipli.
     
  • Elszámolás:

    Átlag. Az átadott ajándékaz egész szeánsz alatt ugyanott maradt a kisasztalon. Én ragaszkodok az előre elszámoláshoz mindenhol, ez most is így volt.
  • Összkép:

    Kellemes este volt, visszatérnék, akár már holnap is. Fiatal, csinos, jó alakú csaj, aki rettentően aranyos és kedves. További opciók is lehetségesek nála, amikre részben nem kérdeztem rá, részben nem került sor, van mit bepótolni.
Happy Massage