• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első találkánkhoz hasonlóan telefonon történt. 
  • Megközelítés:

    Nem változott semmit pár nap alatt, még mindig Buda egyik frekventált főutcája.
  • Helyszín:

    A helyszín is teljesen ugyanaz, az előző besziben valami bődületes hiba csúszott nálam a rendszerbe, ugyanis eszem ágában nem volt 5 pontot adni, az írás során még túlságosan Ebi hatása alatt voltam... :-)
    Amúgy miért baj az ha egy épület körfolyosós? Nem tudom, mi értelme van ennek a cimkének?! Talán ezt is megértem egyszer… :-) 
  • Lány külseje:

    Ebi továbbra is egy elbűvölő szépség, engem levett a lábamról, és nem csak a külsejével. Szép magas, elbűvölő, elragadó, bűbájos, álomnő! Mindene megvan, ami miatt egy nőt nőnek lehet tekinteni! Röviden tömören: számomra Ebi egy Istennő!
  • Action:

    Fürdés után „természetesen” a kedvencem, nyelvel kényeztethettem Ebi csodás nuncikáját. Most még a múltkorinál is csodásabb volt nyelvelni gyönyörű kincsét. Teljesen rátapadtam ajkacskáira, úgy lefetyeltem, nem feledkezve meg a környékről sem (ha már mi is elvárjuk). :-) Szép lassan sikerült csúcsra nyalakodni alkalmi kedvesemet, majd ő következett. Csodás franciatudományának köszönhetően rövidesen harckész lettem, kértem is a gummancsot, majd papás-mamásban kezdünk is. Lassan csúsztattam be Ebi baba legnemesebb nyílásába, isteni finom belülről is. Csak Rá figyeltem, igyekeztem minél hosszabbakat mozogni szűk, fenséges vaginájában, legyen minél több örömben része. (Nekem amúgy is nagyon jó volt). Úgy vettem észre, Ebi inkább az érzéki összebújást részesíti előnyben a vad kefélés helyett, ezért igyekeztem hozzá igazodni, csodás volt látni, ahogy élvezi, amit én okozok Neki (legalább is nagyon remélem, hogy jó volt Neki). Próbáltam húzni ameddig csak lehet, de „pechemre” Ebi rendkívül finom hüvelyizmokkal rendelkezik. Magamban kegyelemért könyörögtem Neki, nem szerettem volna még filmszakadást, olyan jó volt így Vele élvezni a gyönyört, de csak nagyon rövid ideig bírtam tartani magam, a megtermékenyítés tökéletes illúziójával hatalmasat élvezve, egyre lassulva lüktettem tele a védőruhát.  Még ezután sem győztem nyalni-falni Őt…Ebi felajánlott egy közös fürdést, amit eszem ágában sem volt visszautasítani, így csodás záró eleme volt pásztoróránknak…
  • Elszámolás:

    Ez sem változott az égvilágon semmit pár nap alatt…
  • Összkép:

    Egy süllyedő hajón Ebi lenne az, akit magamnál is hamarabb mentenék…
Happy Massage