• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Dràga bnorbi77!

     

    Először is levelem azzal kezdeném, hogy Nagyon Köszönöm a beszámolódat! Látom kellemes ajándéknak bizonyultam, és feltöltődve tudsz az ünnepekre készülni :-) Ha már a hétköznapok forgatagából kicsit eltávolodtál, ellazultál, és szeretetre, megértésre vágytál, nem haboztál, hívtál, programjaim közül választottál, igényeid szerin, úgy, hogy rászolgáltál ara amit adtam. De te ezerszer többet adtál, mint amit adhattam Neked. Nem foglak elfelejteni Téged! Köszönöm a rengeteg kedvességet, te egy született Úriember vagy! Várlak vissza, várlak én. Karjaimba zárlak én. Tudom, visszajössz egy szép napon, visszavárlak ... Sokszor puszikállak ;-)

  • Egyeztetés:

    Konnyu ot elerni, ha pedig eppen foglalt, akkor visszacsorog.
  • Megközelítés:

    Szinte ott all meg a 3-as Metro, alig par perc seta.
  • Helyszín:

    Minden igenyt kielegito helyszin, ami velemenyem szerint plusz 1 extranak minosul. ;)
  • Lány külseje:

    Eletben meg szebb, mint a kepeken. Szep arc, tokeletes alak, fantasztikus cicik, barsonyos es illatos bor.
  • Action:

    A mai nap jartam nala, minden tekintetben csak szuperlativuszokban tudok nyilatkozni. A helyszin maximalis ellazulast biztosit (kellemes, meleg tonusu szinek, fustolo, diszkret fenyjatek, keleties zene) es Angi a hab ezen a tortan. Termeszetes, kedves, vidam es szamomra teljesen baratno feeling volt tapasztalhato. A betervezett forgatokonyvbol semmi sem lett, mert miutan kihamoztam a furdokopenybol, nem tudtam betelni a latvannyal es a formas cicik habzsolasaval. Csokoltam es simogattam ahol ertem, hagytam fokozodni bennem a vagyakozast. Termeszetesen es oldottan tortent minden, 69-es pozban kezdtuk el egymast kenyeztetni. Eleg jol reagalt a kolcsonos franciara, majd mikor ereztem kozel a veg, rohamsisak fel, es erezni akartam szinte osszeforrva lenni vele. Az aktus utan hasra fektetett, majd olajjal masszirozni kezdett. Kozben beszelgettunk. Aztan en jottem a masszirozassal, majd megkertem hajoljon folem, hogy eszmeletlen cickoiba feledkezhessem jo idore. Kozben addig simogattam, amig viszonozhattam neki az orgazmust. Nekem nagyon fontos volt, hogy o is elvezze az egyuttletet, es figyeltem arra, neki is jo legyen. Eppen ettol tunt nekem nagyon kozelinek vele az elmeny.
  • Elszámolás:

    Korrekt ajandekai vannak es a szolgaltatas elsrorendu. Szoval kivalo ertekarany.
  • Összkép:

    Maximalis odafigyeles, bombasztikus kulso, kedvesseg es jokedv. Angi olyan varazslatot teremt, amihez foghato keves letezik a vilagon. :)
Happy Massage