• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már régóta szemeztem Ebi képeivel, emlékeztetett valakire. Kicsit nehéz őt elérni, de hát nem csak nekem jön be, erről a beszámolói is tanúskodnak. Már első telefonos beszélgetésünk során is átjött mennyire intelligens. Elsőre tudtam: ebből lesz valami…
  • Megközelítés:

    Buda frekventált helye, mind BKV-vel, mind gépjárművel hibátlan. Én vasárnap jártam nála, akkor volt parkoló bőven, gondolom hétköznap problémásabb, de egész biztos nem vészes. GPS teljesen szükségtelen, de 100%, hogy megtalálja. Már csak azért is mert Budapest nem London (vagy Mogadishu) :-)
  • Helyszín:

    Régi építésű, körfolyosós épület, aki ismer, tudja, hogy nálam ez, és az előző pont nem bír semmi jelentőséggel. Nekem, ami fontos: ne éljenek a közelben barnamedvék, és lehetőleg ne arrafelé garázdálkodjon a Kőbaltás Ember! Egy ilyen nővel, mint Ebi, egy szovjet gyártmányú katonai sátorban is ellennék. :-) Nézzétek el nekem, de hogy hányféle tusfürdő van, meg hogy milyen a törölköző, nem emlékszem. (Nem is figyeltem, hogy nagyon őszinte legyek.)
  • Lány külseje:

    Nos, csak ismételni tudnám a korábbi mt-ket.. Ebi csodás, gyönyörű NŐ. Arca helyes, sőt nagyon helyes, sugárzik belőle a kedvesség, rabul ejtő bogárka szemeibe azonnal bele lehet zúgni! Abszolult semmi túlzás nincs a bemutatkozó soraiban, valóban rendkívül szép, vonzó és elképesztően intelligens! 
  • Action:

    Megérkezésem után jó 20 percet beszélgettünk, már ez is élményszámba ment Vele… Először én lubickoltattam meg Kis Havert, majd Ő. Utána rátértünk az érdemi lényegre, elképesztően jól csókol, jobban, mint akármelyik barátnőm!  Nem bírtam ki, hogy ne a kedvencemmel, a nyalikával kezdjünk. :-) Puszilgattam, hosszú, elnyújtott nyelvcsapásokkal nyalogattam, szopogattam, még gyöngéden harapdáltam is, már ekkor olyan szinten begerjedtem, kedvem lett volna beleharapni csodálatos húsába, pedig messze még a vég! Bőrének minden egyes pórusából áradt a finom, erotikus kisugárzás, szivacsként szívtam magamba csodás női lényét! Nyelvem többször végigsimította combja tövét, illetve vénuszdombocskáját, aminek aprócska rezdülések formájában érezhető (látható) jeleit adta. Puncija ápolt, csodálatosan finom, igazán nyalni való szépség, lassan, de biztosan nedvesedett is! (Még most is feláll tőle…a szőr a hátamon…) :-)  Egy idő után egyre érezhetően nagyobbodott csiklója, amitől méginkább begerjedtem, majd nemsokára produkált egy gyönyörűnél is gyönyörűbb, remegős, görcsberándulós csillaghullást :-) De Ő sem volt hozzám hálátlan, kaptam Tőle egy isteni bőnyálas, mélytorokkal fűszerezett franciát… igazából csak villanásokra emlékszem, az agyam majdnem teljesen kihagyott az élmény hatására. Nem is bírtam sokáig, óriási gejzírtöréssel értem véget csodás szájában. Teljesen kiszívott, hagyott lecsengeni (egy barátnőm sem csinálta jobban soha.), majd a fürdőbe távozott. Utána megmasszírozott, mindazok ellenére, hogy nem tanulta, nagyon kellemesen, jól csinálta, erős keze van. Közben kötetlenül, jó hangulatban beszélgettünk, rendkívül értelmes, aranyos, kommunikatív, nem csak az időjárásról, vagy a semmiről lehet Vele társalogni. És hogy milyen kicsi a világ: kiderült, akad több közös ismerősünk is…Maga az aktus is hasonlóan fantasztikus volt, de ezt inkább nem részletezném, maradjon a mi titkunk… TP semmi, pedig jóval túlléptük (túlléptem) az időkeretet.
  • Elszámolás:

    Számomra teljesen oké, ha tehetném nem is írnék ide semmit…
  • Összkép:

    Ebi személyében, egy egészen rendkívüli lányt ismertem meg, teljesen meg tudom érteni Casanovi kollégát, aki azt írta Róla, hogy „nagyon, de nagyon irigylem azt a férfit, akibe egyszer beleszeret.” Nos, hát én is…
    Nem tudom mi az oka, de az utóbbi időben egyszerűen fizikailag nem tudok mellényúlni, csak olyan lányokat ismertem meg innen az oldalról, akiket simán elvennék feleségül. Köztük Ebit is. Biztos vagyok benne, hogy minden férfi szívesen óvna, védelmezne egy ilyen NŐ-t, mint Ő. Ez az, ami elválasztja a férfiakat a nagyfiúktól… Aki bántani merészelné, annak szemrebbenés nélkül tekerném ki a nyakát! 
Happy Massage