• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Kedves Szelídmotoros!

     

    Egyszerre több dologra képes vagy odafigyelni, ez nem semmi.... Te vagy az aki teljesen megőrjít, aki elveszi az eszem a puszta közelségével. Bárcsak a vágyaid újra élhetném... Remélem mostanra már kipihented a látogatásomat, cicim méretessége, agyam mérhetetlensége okán :) Csodállak, ahogyan tudod, és engeded kezelni magad. Mindenkihez megtalálni a megfelelő hangot, ez az, amiért a Telefonomba az általam egyik legelejének tartalak. Remélem, hogy hamarosan meg tudlak még látogatni, ha már így elvarázsoltál...

     

    Sok udvarias, és odaérős lány vendéget! Puszi: ANGI ;-)

  • Egyeztetés:

    Ismét felkerestem Angit, miután egy másik lány sajnos már másodjára játszotta el velem, hogy megbeszéljük az időpontot és nem jön el, és a telefont fel sem veszi. Angi azonnal felvette, elmondta, mikor tudna meglátogatni. Abban maradtunk, ha nem alszom el, mert már későre járt, akkor vissza csörgök még. Így is lett, Éjfél után jött, már majdnem el aludtam, amikor csöngött a kaputelefon, de megérte. :)
  • Megközelítés:

    Na, most nyilatkozni ezzel kapcsolatban nem szeretnék, mivel ismét Ő látogatott meg engem a kérésemre. Nagyon jól esett viszont, hogy elmentette a címemet, és a telefonszámomat a mobilján az első találkánkat követően, így már csak az időpontot kellett le egyeztetni. :)
  • Helyszín:

    Itt sem szeretnék a részletekbe belemenni, mivel Angi volt a látogató, nem Én. De a szokott készülődés nálam is meg volt, mint másoknál. :) Vettem üdítőt, ki takarítottam, stb. :)
  • Lány külseje:

    Az előző beszámolót ismételve, tökéletes teste van. A képek nem hazudnak. Aki találkozik Angival, csalódás nem érheti. Finom bőr, apró termet, és mégis van rajta mit fogni. A popsija is elképesztő. :) A pulcsija alatt már nem volt sem póló, sem melltartó. Egy helyes cicanaciban jött, és egy hosszúszárú csizmában, ami ki emeli a vonalait.
  • Action:

    Mivel elég kellemes illata volt, és érződött rajta a friss tus illata, és én is le tusoltam érkezése előtt, ezért azzal már nem húztuk az időt. Egy nagy beszélgetéssel indult, megkínáltam cola-val, iszogattunk, aztán vetkőzés. Simogat, csókol, cirógat, és végig mosolyog. Most oldottabb volt, mint első találkozásnál. Ezt meg is említettem, elismerte, hogy akkor volt benne kicsi félsz, mivel még nem ismert engem. A franciája sokkal finomabb volt, mint első alkalommal. Nagyon jól esett, aztán több pozitúra követte egymást, szünetben ismét csevej, masszázs, ami nem erős, de kellemes volt a beszélgetés során. Aztán második felvonás, ami hasonló képpen végződött. Nem nézte az órát, hamar elrepült az idő vele, és még egy, kicsit tovább is maradt.
  • Elszámolás:

    Ahhoz képest, hogy házhoz jött, teljesen elfogadható. Más lány, ha én látogatnám meg, még ennél is többet kérne. Csomag van nála, nagyon rugalmas. 
  • Összkép:

    Most jobb volt, mint első alkalommal, talán az oldottabb hangulat miatt, mivel már nem volt idegen az otthonom számára. :) Akkor sem volt rossz, de jobban éreztem most magam, és megérte virrasztani, és megvárni. Korrekt lány, aki nagyon jó kedélyű, és bármiről el lehet vele csevegni. Ő az a típus szerintem, akinek idő kell, hogy rá hangolódjon valakire, fontos, hogy megismerje a vendéget, hogy oldottabb lehessen, így ha egy MT meglátogatja, később is megteheti bátran.
Happy Massage