• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia Horgas!

    Örülök,hogy a szolgáltatásommal meg voltál elégedve:-)

    A lakásom nem egy lepukkant kéjkuckó,gyergyafénnyel és finom illatokkal varázsoltam alkalomhoz illővé,amit a kedves vendégeim általában méltatnak is,de inkább egymással vagyunk elfoglalva,nem a lakberendezésen töprengünk......:-):-):-)Több bútor már nem férne a szobába,akkor már bútor-raktár benyomása lenne...remélem nem ilyen helyeken szeretsz hancúrozni:-D

    Legyen szép napod!

  • Egyeztetés:

    A lány a fő elfoglaltásga miatt tényleg nem könnyen érhető el, de megéri kivárni. Mindenről készséggel tájékoztat és rögtön találunk is időpontot pár napon belülre. 
  • Megközelítés:

    Bp. belső részén van, én kocsival mentem és a parkolás sem a legdrágább kategória már és meg is lehet állni, BKV-ból pedig 2 percnyi járóföldre órisái választék. 
  • Helyszín:

    A lakás nem azért gáz, mert ilyen helyen nehezen jön meg az ember hangulata, semmi kéjkuckó feeling, hanem mert tényleg lepukkat, látszik, hogy nem lakják, csa légyottra használják. Szerintem hideg is volt, ezt Ebi a korai időponttal magyarázta, de ez mindenképp mínusz.
  • Lány külseje:

    Szép, modell alkatú, magas és mosolygós. Nekem kicsit túl magas is volt, de ez szubjektív. Tényleg szép és jó alakja van, popsi/cici egyaránt 10-es full extra kategória. Lábai formásak, magassarkúban egyszerűen vadító! Kvíncsi lennék rájuk harisnyában, biztos látni fogom még abban  is!
  • Action:

    Mindenben OK, talán elsőre inkébb kicsit visszahúzódó, ami a friss ismeretségnek tudható be. Abszolút irányítható és nőként viselkedik, hagyja magát kényeztetni és kérés nélkül kényeztet. Az elején ismerekedés a cicikkel és a popsi markolászása, majd nyögdécselve követeli magának az ezredest, meg akarja ismerni. Finom irányításra rögtön rábukik és isteni farnciába kezd, eddigi legjobb amit valaha átéltem. Nem nyafog nem kezez mélyen beveszi és pörög rajta ezerrel. Már csak a cuppogó hangok maradtak ki, de az már túl pornós lett volna, szóval tökéletes. Hogy nehogy idő előtt legyen végem, átfordulok és megismerem az édes ölést, ami illatos és nyalni való, olyan húsos. Kis ujjazással és heves nyelvcsapásokkal egyre jobban sikerült felhúznom így irány a védőfelszerelés, papás-mamás. Kifejezetten élvezi, bár el nem megy és végig szemontakt. A végén hagy lenyugodni, nem siettet. 
  • Elszámolás:

    Amit vállal, csomagban benne van full service, nem olcsó de nem is a drága kategória. Mindehhez már csak a hely lehetne igényesebb, kuckósabb, kellemesebb szóval olyan, ahol az ember úgy érzi, mintha tényleg a barátnőjéhez megy nem egy üres lakásba reszelni.
  • Összkép:

    A külső körülményeket leszámítva nagyon pozitív, kedves, közvetlen és intelligens lány, biztos fel fogom még keresni! 
Happy Massage