• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Egyetlen Roninom!

    Köszönöm szépen, hogy ismételten nálam töltöttél egy kis időt.
    Örülök annak, hogy a kis szented nőiesebb lett és érzéki.
    Meglepetések mindig vannak az ember életében és ez pozítivan befolyásolják belső harmóniáját, szeretek meglepetést okozni. Egy kis fürdős hancúrt szeretnél, hmmm jól hangzik, látom felcsigázol aztán ki tudja mi lesz ott.....
    Szeretettel várlak legközelebb is egy kis ellazulásra és egy kis teadélutánra.
    Puszillak

  • Egyeztetés:

    Telefonon is el lehet érni, mostanában persze csak délután, és működik nagyon korrekten az online-os forma is.
  • Megközelítés:

    Buda egyik jól megközelíthető, Pestről is könnyen elérhető pontja. Ház előtt, házzal szemben parkoló dögivel, és legalább 3-4 BKV járat megállója a közvetlen közelben.
  • Helyszín:

    10emeletes panel, annak minden előnyével, hátrányával. A szobát rendben tartják a hölgyek, ezzel nincs gond, a fürdő még mindig gáz, bár a tusfürdő választék és törülköző minősége ugrásszerűen javult!
    Szoba nagyon rendben, a szobainast öltönyletételhez külön értékelem.
  • Lány külseje:

    No, Alexandra biztos nem fog vele egyetérteni, de szerintem nagyon jót tett neki, hogy felszedett pár kilót. Tavaly nagyon vékony volt, mostanra nőiesen formás a feneke, combja és egy 180 cm feletti nőnek szerintem nagyon nem áll jól, ha ropi. Formás tenyérbe illő keblei vannak, jól izgatható mellbimbókkal. Szóval nővé érett a szentem, és ez nekem nagyon bejött. A magassarkú megspékelve egy rafinált fekete színű fehérneművel csak növelte csodálatom.
  • Erotikus masszázs:

    Az első pillanatttól az utolsóig élveztem a találkát.
    Érkezés után beszélgettünk, aztán elkísért fürdeni, majd visszaérkezés után fel a masszázspadra és egy nagyon jó gyúrást kaptam tőle. Magassarkúban, és egy bugyiban masszíroz, így volt bőven vizuális élmény is. Nem finomkodott, hanem a kérésemnek megfeleően masszírozott.
    Mikor végeztünk a felvezető szakasszal, meglepetésemre le kellett másznom a padról, kinyitott egy ágyat, és keleti kényelemben láthattunk neki egymás kényeztetésének. Jelentem alássan, volt fogadókészség az én igyekezetemre is, így annál hálásabban viszonozta, mikor Ő következett. Tökéletes a technikája, lassan húz fel, mindenne foglalkozik a környéken, bevet mélytorkot, nyelvet, mindt, így szerintem a szomszéd szobában a kollegina is hallotta, hogy milyen jó volt Neki, nekem, nekünk...
    Utána kis bújás, ölelkezés. Megint elkísér a fürdőszobába, beszélgetünk, esküszöm, legközelebb beviszem magammal egy kis közös hancúrra.
    Végig velem van, beszélgetünk öltözés közben, nem rohan el barátosnéhez, nethez, tudomisén hova, hanem ott van körülöttem. A végére sem lesz szolgáltatás jellege az egésznek, hanem mintha a barátnőmtől indulnék el...
    Órát szerintem Ő is, én is a távozásom után nézett...el is csósztunk rendesen...ergo no TP
  • Elszámolás:

    Alacsonyabb, mint a budai, angyalföldi átlag, és a szolgáltatás minősége miatt hihetetlenül értékarányos. Jah. Visszadani is tudott volna, de most nem kellett.
  • Összkép:

    Nagyot fejlődött az elmúlt egy évben. masszázsban, francia tudásban. Mintha elolvasta volna a korábbi beszámolómat, mert mindent jobban, kedvesebben csinált.
    Fent elfejeltettem, hogy míg fürödtem az elején, teát készített.
    Amikor kell csacsog, sürög, amikor kell, olyan mint egy kéjenc cica, aztán meg mint egy igazi bomba nő.
    Jó volt, megyek még, tuti.
Happy Massage