• Ramóna

  • Beküldte:
  • Ramóna reagálása

    Kedves kandur,bandi! egy régebbi szuper kis beszámolódat szeretném megköszöni..valamint jelezni számodra is,hogy egy sokkal szebb és minden szempontból kellemesebb lakásban vagyok Újra elérhető....HATALMAS,KÉNYELMES NAGY ÁGYIKÓVAL...remélem,hogy hamarosan újra élvezhetjük egymás társaságát..van még mit kipróbálnunk.......csók..

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, és besorolt másodiknak egy korábban bejelentkezett makker után.
  • Megközelítés:

    Színházi negyed közepén rendel, csúcsforgalomban katasztrófa, fizetős parkoló a szomszédos üres telken.
  • Helyszín:

    A kéglibe nem lettem szerelmes. Régi körfolyosós bérházban leharcolt lakás, az ágyból, ami kinyitva eltorlaszolja a fürdőszobába vezető utat, valami kemény deszkák állnak ki. Ruhákat az ágy végébe lehet letenni.  
  • Lány külseje:

    Krisztina harapnivalóan gusztusos. Nagy de formás popsi, hatalmas tüdő, mindehez tényleg karcsú derékkal.  Amolyan öblös homokóra fazonja van nem a háromperces, hanem az egészestét betőltő fajtából. 
  • Action:

     
    Elképesztő telefonforgalma volt, a makkerrek majd szét akarták szedni, percenknt csöngött a mobilja. Hozzáfogtunk az ismerkedéshez, megígérte hogy mindjárt lekapcsolja, de még csak ezt, meg a következőt még muszáj felvennie. Gondoltam , hogy megpróbálom én beszüntetni ezt a telefonálást,  lementem hát a pincébe és belekostoltam a mézescsuporba. Egy idő után elkezdtek üvegesedni a szemei , kiesett a kezéből a  teló, apró remegések futottak végig a testén, és korcsolyapályává vált a kis barlang. Innentől érhezhetően komolyan vett már,  ellentámadásba lendült, és egy-kettő, a tábornokom  a mandulák között találta magát. Egyik varázslat a másik után következett, olyan virtuóz cumit mutatott be, hogy csak a legendás önuralmamnak volt köszönhető, hogy elkerült a korai vég. De tudtam, hogy küldetésem van még, ezért gyors öltöztetést kértem, és hátulról támadtam. Elképesztő érzés a hatalmas gömbölyű hátsóját két kézzel megragadva tólni neki,  mikőzben minden lökésnél hullámzik a gyönyörű popsi. Misszionáriusba fordultunk, és hosszan gyűrtük a lepedőt így is. Jól érezhető volt az izgalma, de  csak nem sikeredett a csúcsra jutnia. Hirtelen bevetettem újra nyelvtehetségemet, amire Kriszti hatalmasat élvezett, (szerintem a szomszédok is) és aléltan terült el az ágyon. Kellett pár perc mire magához tért, aztán rábukott az ezredesre, és minden virtuózitását bevetve torkon lőtte magát vele. Ettől meg  én terültem el ájultan, úgyhogy arról sajnos nem is tudok beszámolni, hogy a kis utódok a pocakba vagy a szilviába kerültek, mert teljes volt a filmszakadás.
     
       
  • Elszámolás:

    A félórás program valami valószínütlenül olcsó, és elvben abban is minden benne van (kivéve a popsi), de jól éreztem, hogy csak az egyórás jön szóba, mert ezt rövidebben elintézni tiszteletlenség lenne Afrodité istennővel szemben. Az egyórás is rendkívül kedvezményes, figyelembe véve a leírt élményeket.  Jelentéktelen felárért a popsihoz is hozzá lehet jutni, de azt most kihagytam, valamit el kellett tenni következőre is
  • Összkép:

    A közel sem optimális körülmények ellenére úgy éreztem, ez úgy volt tökéletes, ahogy az a legerotikusabb álmaimban szokott szerpelni. Egy szépséghiba van, hogy úgy tudom, a leányzó egy hónapra külföldre ment vendégszerepelni. Alíg várom, hogy visszatérjen.
Happy Massage