• Zoya masszázs

  • Beküldte:
  • Zoya masszázs reagálása

    Kedves!

    Örülök, hogy elvarázsolhattalak érintéseimmel és jól érezted magad nálam, és én is örülök, hogy megismerhettelek. Így utólag is engedd meg, hogy sikerekben gazdag, boldog űj évet kívánjak, még nagyon sok kellemes percekkel akár nálam vagy más kedves kolléganőmnél.

    Puszi: Zoya

  • Egyeztetés:

    Előzetesen, virtuális módon már szót váltottunk; a telefont azonnal felvette, és nagyon kedvesen, közvetlenül tájékoztatott, bár a legfontosabbakat már tudtam. Az időpont egyeztetés simán ment.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű, budapesti polgárnak nem kell magyarázni. Valami BKV busz a ház előtt áll meg, parkolóhelyet nem kell keresni, de azt nem tudom, hogy fizetős-e? Talán nem? 
  • Helyszín:

     A kapuban, telefonon kaptam meg a bejutási utasításokat, ahogyan előre megbeszéltük; a bejutás gyorsan, diszkréten történik, a lakás elé érve már nyílt a lakásajtó, eltévedés így kizárt.  A lakás és benne minden szokatlanul tiszta, és úgy tűnt, hogy nem csak szerencsém volt. Állítólag minden vendég után egy kis takarítás történik, az előszoba, folyosó tiszta, rendezett, csakúgy, mint a fürdőszoba, ahol sok -talán túl sok - tusfürdő található. A maszoba kicsi, praktikusan berendezett, masszázságy, mécsesek, és talán virágszirmok? Tiszta, friss, világos türcsi előtte, tiszta, friss, sötét türcsi utána! 
  • Lány külseje:

    A fogadó ruhában rögtön ráismertem a fotókon már látott fekete, ki-kivágott testre simuló ruhácskára. A program tisztázása után ez már lekerül róla, és csak egy apró tanga marad. A haj szőke, félhosszú, a mellek kerekek, formásak, kemények, vékony testalkat, a hölgy a fotóknak megfelelő, amelyeken nyoma sincs PS vagy egyéb javításnak. Nekem mindenesetre bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors zuhany és a kérdés után, hogy mire figyeljen a masszázs során, egy kellemes, közepesen erős masszázs kezdődött. A masszázs maga érdekes volt, olyan mozdulatokkal és fogásokkal, amilyent máshol eddig nem tapasztaltam. A nyak- és váll masszírozáshoz Zoya feltérdelt a padra, és e rész masszázsát így, rajtam ülve végezte. A masszázs végén érdekes érzést okozott azzal ahogyan egy törülközőt oda-vissza végighúzta a hátamon. Végre elértünk az erotikus részhez is, ahol nem tudok extráról. A levezetés kézzel történik, de ráérősen, (persze, én már a masszázs alatt kértem, hogy legyen elég idő erre) és nagyon kedvesen.
    Zoya többször megkérdezte, hogy jó-e, és kért, szóljak, ha valamit máshogyan szeretnék. Mindenesetre én nagyon jól éreztem magam, az pedig különösen jól esett, hogy Zoya jól láthatóan őszintén örült annak, hogy én nagyon jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolásról nincs mit írni, meglepetés nem volt, minden rendben volt. A tétel a szokásos. 
  • Összkép:

    A hölgy kedves, érezhetően szereti, talán élvezi is, amit csinál. A környék, az új építésűnek tűnő ház, a lakás rendben volt, tulajdonképpen semmi hangulatrontó dolgot nem tapasztaltam. A hangulat nagyon hamar feloldódott, már-már furcsán cinkossá vált, ami nagyon közvetlenné tette az együtt töltött időt.  
    Ha valaki nem teenager masszőzre vágyik, és megelégszik az extrák nélküli masszázzsal és kézi levezetéssel, az itt jól fogja érezni magát.
Happy Massage