• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap láttam meg konkurens oldalon a  hirdetését, és mivel egy általam ismert makktárs rögtön jelezte egy beszámolóban a högy megbízhatóságát, felhívtam. Rögtön felvette, korrekten tájékoztatott, és mivel igencsak tetszette a mondottak, lebeszéltünk egy randit. Negyed óra múlva parkoltama ház előtt. Onnan még egy telefon, és beengedett a házba.
  • Megközelítés:

    Oktogonól nem messze,m a Nagy körútra merőleges mellékutca. parkolni nem lehetetlen, de horror az ára, szóval BKV javasolt, az Oktogontól gyalog max 5 perc séta.
  • Helyszín:

    Hát a tetthely... nos, sosem voltam még ehhez hasonló helyen. Körfolyosós ház, nyitva vár a bejárati ajtó. Belépésem után kedvesen a baszobába vezetett... ami maga volt az ágy. Az ágy szinte teljesen kitölti a szobát, épp hogy van egy ki közlekedő sáv a fal mellett.. Azon keresztül lehet megközelíteni a szoba túlvégéből nyíló fürdőt, ahol le lehet tenni a mosógépre a cuccot. Gondolom cselédszoba lehetett anno...
     
    A fürdő maga tiszta, van tusfürdő pár darab, a törülköző is megfelelő méretű. A baszobában az ágy egy kinyitható kanapé, ezzel nem is lenne gond, de van egy pont, amire hogyha ránehezedik az ember fia, akkor bizony hajlamos összecsuklani... Szóval csak óvatosan.
  • Lány külseje:

    Krisztina arccal hirdet, így nincs nagy meglepi. Csinos pofija van, amolyan asszonoys szépség, nem kövér, de van mit rajta fogni. Szép nagy mellek, és jó húsos .... Ha leadna 10 kilót, igazi nőstényördög lehetne.
  • Action:

    Az action az kárpótolt mindenért. Ez a  nő... ez egy igazi szexgép, imád szexelni, és enyhébb perverzióktól sem riad vissza, tehát jól kijöttünk az ágyban. Csókok, mélytorkos francia, KF, ahol az ujjaimat is használhattam - nyam, nyami, nyami. Nem riadt meg, amikor franciázás közben megfogtam a fejét, és kényszerfranciába ment át a dolog, szóval lehet tolni rendesen. Az utódoktól diszkréten szabadult meg. Szex most nem volt, mert csak egy fél órám volt, de hamarosan bepótlom, hehe.
  • Elszámolás:

    A rezsihozzájárulás NAGYON jutányos. Mondhatni talán a legjobb a városban. De érték arányban az utóbbi évek legjobbja.
  • Összkép:

    Nem venném el feleségül, és nem is éeltem nagy szerelme, de elképesztő a csaj. Ha kicsit odafigyelne magára, plusz jobb környezetben lenne, akkor tökéletes lenne, így \\csak\\ megközelíti a tökéletest.
Happy Massage