• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az időpont egyeztetés gond nélkül ment, bár nem kaptam aznap időpontot, gyorsan tudtunk újat megbeszélni. A fantasztikusan hektikus  budapesti közlekedés miatt egy órával korábban ott voltam (dugóra számítottam), ami nem jelentett Neki gondot, kis várakozással szinte azonnal mehettem, úghogy e téren maximálisan meg vagyok elégedve, mindent a vendégért :)
  • Megközelítés:

    Sajnos nem BKV-s vagyok, mert piszkosul jól megközelíthető, autóval valóüszínűleg a nap nagy részében rémálom a parkolás, bár nekem azonnal ott a ház előtt lett egy helyem, de ez azon a környéken szinte csodaszámba megy. A parkolás drága, de ha van hely, az ember túlteszi magát rajta. A gps csak kereszteződés alapján találta meg, de az enyém beépített német, így neki egész Közép-Európa a barbaricum maximus, tehát ezen nem lepődtem meg...
  • Helyszín:

    A lakás tip-top, fürdőkád függönnyel, a lakásban van egy macska és egy kutya, amikre alapvetően allergiás vagyok (betegség szintjén), de valahogy itt nem jött ki. Az ágy hihetetlenül jó és magas, a felszereltség nagyszerű. Nekem nagyon bejött, hogy saját lakás, sokkal hangulatosabb és élvezhetőbb, bár ellenpéldát is tudnék írni, de ez nem az.
  • Lány külseje:

    Enikő az a fajta nő, akit ha meglátnék az utcán, az arca alapján nem biztos, hogy megfordulnék utána (ne értsen félre senki, magamat sem osztályoznám jobbra). DE! Az alakja fantasztikus, messze letagadhatna akár 7-10 évet is (rengeteg huszonéves örülne ilyen alaknak), és van valamiféle kisugárzása, ami alapján ha nem is fordulnék meg utána, de ha felhívna egy kávére nem tudnék nemet mondani és biztos ott ragadnék Nála.
  • Action:

    Na ha a külsőnél ötöst adtam, akkor itt a tíz bőven jár. Zuhanyozás után egy kicsit beszélgettünk, oldódott a hangulat (a téma részben szex volt), majd elkezdtem nyalni a punciját. Az, hogy fantasztikusan reagál, nem kifejezés, remélem jól éreztem, hogy nem csak egyszer ment el, ami azért egy első találkozásnál elég ritkaság számba megy. A puncija isteni ízű, ha nem megfelelően csináltam, \\kiszolgálta magát\\ a nyelvemmel, öröm volt őt nézni közben. Amikor rám került a sor én már nem mondhatnám, hogy sokáig bírtam, hála Neki. Aztán jött egy hosszabba beszélgetés, majd egy kis \\munkával\\ ismét harcrakésszé tett. A kölcsönös franciát is nagy beleéléssel műveli, igazi élmény volt. Egy kicsit hátulról lovagolás, majd a popsiját is megízleltem, végül a hátára mentem el. Mindezt végtelenül természetes módon, olyan érzésem volt, mint ha egész éjjel flörtöltünk vona és már órák óta beszélgetnénk és közben mindketten csak azt várjuk, hogy a másikkal lehessünk. Nekem egy tökéletes délutánt varázsolt.
  • Elszámolás:

    Ha eddig valakinek tizest adtam azért mert annyit kért, amennyit a telefonba mondott és értékarányban jó volt, akkor most huszast kellene adnom. Egy óra fullt kértem, a beszélgetésekkel együtt két órát voltam ott és egy órát rendeztem, mert az \\akció\\ csak egy óra volt. Uraim! Ha eben a szakmában van jó cégér és a szó legjobb értelmében vett tisztességes \\üzletasszony\\, akkor ki merem jelenteni, hogy mindkét pálmát viszi!
  • Összkép:

    Összességében egy nagyszerű és fantasztikus \\milf\\ (ahogy ez az elnevezés manapság terjed), akihez mindenképpen vissza kell menni és akit csak jó szívvel tudok ajánlani mindenkinek! Uraim ne hagyják ki semmi esetre sem és vigyázzanak rá, nagy kincs!
Happy Massage