• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első hívásra elértem, az egyeztetés nagyon könnyű volt, az időpontot illetően rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Jelenleg Lehel téri metró megállótól 1 percre rendel, bkv-val könnyen megközelíthető, kocsival nem tudom milyen a parkolási lehetőség.
    Elmondása szerintén voltam az első vendége itt. :)
  • Helyszín:

    Szép nagy a lakás, rendezett, és tiszta. A fürdőben zuhanyzó van. A szoba is nagy, bent füstölő illata és gyertyafény fogadott.
  • Lány külseje:

    Elsőre meglepődtem, valamiért magasabbnak gondoltam, de szóval igen 162cm. Egy aranyos kis törppilla. A képeknek teljesen megfelel, nagyon csinos. Alakra isteni, a bőre finom és selymes. 
  • Action:

    Mivel szinte minden az alapban, és telefonon megbeszéltük, hogy 1,5 órát maradnék, így nem volt nagyon mit megbeszélni, törölközővel felvértezve irány a fürdő.
    Visszaérve már meztelenül várt az ágyon, melléültem és apró csókokkal kezdtünk ismerkedni. Jó érzés csókolni őt, átadja magát, nem csak puszikat ad.. :)Szépen haladtam lefelé, elidőzve tökéletes keblein, a bimbók nagyon gyorsan megkeményedtek, élméeny játszani velük. Lejjeb egy tökéletes punci fogadott, finom, puha, jó illatú. Élvezettek kényeztettem, és igen kitartóan. (Azt ne várja senki tőle, hogy oscar díjas alakítást ad majd elő neki miközben kényezteti, de azért, ha figyelsz rá érzezheted hogy jó neki, és hogyan élvezi. ) Finoman ujjaztam közben, majd egyre ütemesebben, nagy összehúzódást nem éreztem ugyan, de a kézfejemen volt bizonyítéka, hogy élvezte.. :)Utána ő következett, nagyon ügyesen csinálja, olyat tapasztaltam vele, amit másnál még soha. De nagyon veszélyes a techikája, egy pillanatra elengeded magad és a következőben arra eszmélsz, mindjárt kivégez. :) Olykor teljesen eltüntetett. (Igaz nem írja a mélytorkot, meg nálam azért nem egy XX-es cerkát kellett eltüntetnie, szóval arról nem tudok nyilatkozni.. ) Az első akció lovaglásban kezdődött és úgy is ért véget, és gyorsan rá kellet jönnöm, hogy nem viccel, ha nem akarom hogy a következő körben is kivégezzen pillanatok alatt akkor át kell vennem az irányítást. :)Szünetben beszélgettünk kicsit a háziállatokról, kutyákról, macskákról. :)Amikor újra éreztem magamban az erőt akkor én kezdeményeztem a második kört, ismét csókokkal kezdtünk, majd ő kényeztetett engem, majd jeleztem, hogy lehetne kölcsönös is, így fordulás 69-be. És itt megint újat sikerült mutatnia, amikor hirtelen a teljes zacsit peszippantotta, csak lestem. :) Viccesen megjegyeztem, hogy rá valószínűleg más értelemben használják a nagyszájut. :)Védőfelszerelés fel, és hogy én iráníthassak inkább missziónáriusban kezdtük. Isteni érzés volt, ahogy körbeölelt, és az a forróság... az első fele a szeretkezésnek igazán szenvedélyesre sikeredett, csókolt, közben a csípőjét mozgatta, tolta nekem magát. Fordulás után kicsit hátulról, oldalról, majd én háton és ő nekem háttal, de előre dőlve, nos azt a látványt nem lehet leírni.. :) A végén fordulás és lovaglásban olyan tempót diktáltunk, hogy az ágy is nyőgni kezdett, így is lett vége(m). Kedvesen letisztogatott, és mellámbújt. Mivel volt még egy kis időnk felajánlottam, hogy megmaszírozom. Közben beszélgettünk. Majd zuhany, és búcsú.
  • Elszámolás:

    Annyi volt, amennyit a telefonba is mondott, bár nem kérte én jobban szeretem előtte rendezni.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Timivel, a végére feloldótunk egymás mellett. Mindenkinek ajánlom aki tudja értékelni a bújós, természetes lányokat.
Happy Massage