• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi ismerősként hívtam Ebit-igaz már egy éve nem randiztunk- így ha elsőre nem is sikerült elérnem, hamar visszacsöngetett és már tudtunk is egyeztetni. Még aznap délutánra találtunk is alkalmas időpontot.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület egyik frekventált főútvonalán található, így nem nehéz megtalálni. Parkoló fizetős, de nem veszélyes, a BKV-hez nem tudok hozzászólni.
  • Helyszín:

    Régi századfordulós típusú bérház, de jó állapotban. Sajnos a vastag falakat egy kicsit nehéz kifűteni ezért a kellő hőfokról inkább Ebi gondoskodott, amire nem is volt panasz :-)!Tisztaság, tusfürdő választék abszolút OK.
  • Lány külseje:

    Már Ebi képein is lejön, hogy nem mindennapi hölgyről van szó, amit a személyes találkozás még inkább megerősített. Én valóban eddigi életem legszebb partnerei közé sorolom Ebit, nemcsak a külseje, hanem kisugárzása miatt is, amit elmondani nehéz, inkább tapasztalni kell!!! Mindehhez kedvesség és magas intelligencia társul, így ennél többet már kívánni sem nagyon lehet...
  • Action:

    Mint írtam nem először találkoztam Ebivel és az együttlétünk alapján nem is utoljára (legalábbis remélem...). Most is kedvesen fogadott, köszöntüttük egymást majd váltott fürdést követően bele is vágtunk a közepébe :-)! Ebi az ágy szélén ülve kezdte kényeztetni közös barátunkat, amit olyan finoman és érzékien művel, hogy nem is bírtam volna túl sokáig..., így inkább magam mellé fektettem és ajkaimmal kényeztetni kezdtem szép testét, rózsaszínű mellbimbóit-amelyek pont a kedvenc árnyalatomban tündökölnek- közben kezemmel finoman egy kicsit lejjebb barangoltam. Mindketten felizgultunk, így kértem is a vv felszerelést és elölről tettem magamévá e gyönyörű leányt :-)! Nagyon jó volt..., amit viszonozni szerettem volna, ezért finoman kényeztetni kezdtem Ebi legérzékenyebb porcikáját, aminek Ebi megerősítése szerint többször!!! is meglett az eredménye. Végül mindketten kellemesen kifulladtunk, így összebújva, egymás cirógatásával zártuk a kalandot.
  • Elszámolás:

    Korrekt és értékarányos, ahogy a címkén is szerepel.
  • Összkép:

    Ebivel történő ismételt együttlétem-igaz némi kihagyás után, hiszen ő is korlátozottan elérhető számunkra- megerősítette azt a véleményemet, hogy még ilyen korlátozott kapcsolatban is érdemes újra és újra visszatérni az arra érdemes lányokhoz. Persze ezeket a találkákat nem szabad összekeverni egy privát kapcsolattal, de talán pont ez is az egyik előnye egy ilyen randinak, hiszen egymást egyre jobban megismerve, valóban kölcsönösen élményt adva lehetünk együtt azon kötöttségek és a magánéletre vonatkozó veszélyek nélkül, amivel egy ormál\ szeretői viszony óhatatlanul együttjárna. 
Happy Massage