• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Köszönöm Danny! Azért remélem hamarosan meglátogatsz újra!:-)))

    Igyekszünk tartani a maximális színvonalat minden téren. Örülök, hogy elégedetten távoztál!:-))

     

  • Egyeztetés:

    Szombat délután hívtam és már épp készültem lerakni a telefont amikor felvette. Kedves hang, korrekt tájékoztatás a masszázsokról, árakról és helyszínről.
  • Megközelítés:

    Marina Part frekventált része. Aki ismeri a környéket annak nagyon könnyű odatalálni, de elég pontos tájékoztatást kap az ember a címről. Rögtön az első ház a Dunától. Parkolni az esti órákban nem könnyű, de legalább ingyenes. Mikor ott voltam megcsörgettem és adott kapukódot.
  • Helyszín:

    Talán az eddigi legigényesebb helyszín ahol jártam. Nagy a lakás, több szobával, szerintem kb 3an rendelnek. Diszkrécióval nem volt gond és szerencsémre nem volt máshol hely csak a franciaágyon. Húú de nagyon sajnáltam.
    A szobában gyertyák mindenütt, kényelmes, nagy franciaágy és nagy tükör a sarokban a kíváncsi szemeknek. Fürdő is rendben, nem kell várni órákat a melegvízre sem, türcsi, szappan minden ok. Egyedül a zene volt kiábrándító számomra, épp valami karácsonyi CD-t rakott be Erika amit nagyon nem szeretek, de hát uraim kit érdekel a zene egy ilyen szituációban?
  • Lány külseje:

    Egy bombázó. Eddigi masszázspartnereim közül a legszexibb hölgy. Egyből felismerhető, bomba alak, szép arc, kedves mosoly, egész végig nagyon kedves volt.
    Miután visszatért a zuhanyból és levetkőzött egy szál tangára, azt hittem ott helyben szétrobbanok. Cicik tuningoltak, de a legszebbek amit eddig láttam. Van egy sexy tetoválása, nem árulom el hol.
  • Erotikus masszázs:

    Eddig messze vele volt a legjobb élményem. Mivel akkor ért oda ő is, ezért az én fürdésem után ő is elment fürdeni. Miután visszajött megkért hogy feküdjek fel a franciaágyra. Alaposan megmasszírozta a lábaim, eközben beszélgettünk, ebben is partner.
    10 perc lábmasszázs után be-benyúlkált madárfogásban és innentől kezdve elvesztettem a fejem. Meg is fordultam egyből és egy bőnyálas, mélytorkos franciás kényeztetést kaptam. Valószínűleg megvolt a kölcsönös szimpátia, mert csókcsatába keveredtünk majd ismét kényeztetett, persze simogattam, csókolgattam ahol csak értem.
  • Levezetés:

    Pár perc után megkérdeztem hogy mit szólna egy KF-hez. Szerencsémre abszolút jó ötletnek tartotta (igaz előbb egyeztettük, hogy ez így egy extra lesz), majd elidőztem a gyönyörű puncijánál. Kb. 10 perc után egyre erőteljesebben húzta a fejem magába majd (vagy igazából, vagy megjátszva) orgazmusa lett. Ezután visszatértünk az én kényeztetésemhez és pár perc múlva a hasára/mellére élveztem.
    Tisztogatás, fürdés, fizetés, puszi, eltáv.
  • Elszámolás:

    Közben kértem ugye KF extrát, ami még így is abszolút nagyon megérte. Kíváló értékarány. Ajándékot utólag kérte, amit megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Igaz, masszázst egyáltalán nem kaptam, de én sosem a masszért megyek. Az erotikus rész egyszerűen felejthetetlen. Nem akartam húzni az időt, így action után egyből távoztam, így kb. 45 percet voltam nála, de nekem pont elég volt.
    Kicsit szomorú is vagyok egyben, hogy ellátogattam , mert most szerintem egy darabig nem megyek sehova, ezt az élményt ugyanis nem lehet egyszerűen felülmúlni...
Happy Massage