• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Kedves!

    Köszönöm szépen a beszámolót.

    Örülök,hogy jól érezted magad,örömmel várlak vissza,ha úgy alakul…

    Puszim

    Enikő

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam,rugalmasan elsőre találtunk időpontot.Pontos korrekt tájékoztatást kaptam.Kedves hangú,nem érződik unalom vagy fásultság a hangján,jó vele beszélgetni.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyen megtalálható a cím.A parkolás fizetős de van hely a környéken.Metró, bkv.a közelben pár perc sétával elérhető a helyszin.
  • Helyszín:

    Átlagosnak mondható bérházi lakás bejutás könnyen, diszkréten. A lakás nagyon kellemes jó izlésről tanuskodik igaz nem egyedül fogad: egy kis kutyus és egy cica is lakik a hölgyel. Pici de izléses fürdőszoba, tusfürdő türcsi rendben. Legszivesebben 10 pontot adnék.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű nőies idomok, hibátlan frizura, a pofikáját viszont érdekesnek mondanám. Összességében: nekem nagyon bejön!
  • Action:

    Megbeszéltük a forgatókönyvet egy ital mellett majd elszaladtam a friss türcsimmel zuhanyozni. Vissza érkezve a hatalmas ágyra vetödtünk ahol rövidesen kiszabadítottam a bugyi és melltartó fogságából.A rózsa szirmaiként hívogató illatos puncinak nem tudtam ellenállni:úgy lepegyeltem mint maci a mézet.Hamarosan apró sohajtások és finom remegés közepette elment.Pici pihenő után beszélgetve hirtelen a velem egykorú úgy tünt el az ajkai között, hogy öröm volt nézni.Hát még érezni!Egy darabig hagytam kényeztetni magam majd vv-t kértem és misszionáriusban kezdtem tolni. Minnél keményebben toltam annál jobban díjazta a vendéglátóm. Annyira édes-aranyos volt, hogy hamar végem lett. Kicsit pihentünk de ujjabb leckét kaptam a francia nyelvtudásából amit mélytorkossal fűszerezet. Látva tetrekész állapotom felájánlotta izmos ánuszát amit díjaztam de először a csodálatos punciját kezdtem doggyba megdolgozni. Leirhatatlanul formás popsi a rózsa szirmait idéző punci és a hölgy egyre aktívabb hozzáállása hamar megtette hatását.Sajnos a popsiba már nem jutott löszer. Újból bujós-beszélgetős pihenésbe mentünk át. Zuhany, búcsú puszi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Elején megbeszéltünk mindent bár nem kérte de én az ajándékát az asztalra tettem de csak a végén újabb egyeztetés után tette el.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, oldott hangulatú, közvetlen, erősen ajánlott, stb...stb..az összes lehetőséget felsorolnám de feleségül azért nem venném. Akkor nehezebben tudnám ezt a csodálatos lényt megosztani Makktársaimmal pedig egy ilyen hölgy legalább egyszer az életben jár minden férfinak!
Happy Massage